Περιφέρεια: «Στο πρόγραμμα μας η διαγράμμιση της οδού Μήθυμνας- Αργένου- Συκαμινέας»

Σε απάντηση σχετικής επιστολής τοπικών φορέων για την ανάγκη συντήρησης της διαγράμμισης της οδού Μήθυμνας- Αργένου- Συκαμινέας, ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης απέστειλε ήδη την ακόλουθη επιστολή:


«Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου έχει ήδη προγραμματίσει και θα πραγματοποιήσει τις απαραίτητες εργασίες διαγράμμισης και της εν λόγω οδού στο πλαίσιο των έργων συντήρησης του εθνικού & επαρχιακού οδικού δικτύου που θα υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα στο νησί της Λέσβου.

Όπως γνωρίζετε για να αντιμετωπιστούν τα συσσωρευμένα προβλήματα πολλών χρόνων στο οδικό δίκτυο της περιοχής σας, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα εκτεταμένες εργασίες συντήρησης (ασφαλτόστρωση, τοποθέτηση νέων πινακίδων σήμανσης, διαγράμμιση κλπ) στα οδικά τμήματα της περιοχής σας Μανταμάδος - Κλειώ - Συκαμινέα, Συκαμινέα - Σκάλα Συκαμινέας και σε τμήμα της οδού Άργενος - Βαφειός. Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και να βελτιωθεί η οδική ασφάλεια.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω συνεργασία».


            Ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου
            Θεόδωρος Βαλσαμίδης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Επιστολή αγανάκτησης: Θα θρηνήσουμε θύματα-Ποτέ επιτελούς θα διαγραμμιστεί το οδικό δίκτυο από τη Σκαμιά μέχρι τον Μόλυβο