Την Κυριακή το μεγάλο φιλικό Αιολικός-Διαγόρας στο στάδιο Μυτιλήνης- Μαθαίνουν σήμερα τους αντιπάλους στην Γ΄ Εθνική

Το πιο δυνατό τους φιλικό παιχνίδι δίνουν την Κυριακή, στις 17.30, στο Στάδιο Μυτιλήνης, Αιολικός και Διαγόρας, οι οποίοι αναμετρώνται μεταξύ τους στα πλαίσια της προετοιμασίας τους.


Ένα φιλικό πολύ χρήσιμο και για τους δυο και μια πολύ καλή ευκαιρία για τους Γιάννη Πολλαετίδη και Χρήστο Πελέκη να τεστάρουν τις ομάδες τους σε συνθήκες πρωταθλήματος ουσιαστικά, καθώς οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν και στην Γ’ Εθνική.

Στον Αιολικό ήθελαν πιο νωρίς να παίξουν με την ομάδα της Αγ. Παρασκευής, ωστόσο οι άνθρωποί της έκριναν πως δεν ήταν έτοιμοι για ένα τόσο δυνατό τεστ, έχοντας ξεκινήσει αργά προετοιμασία και με μια ομάδα καινούργια, σε αντίθεση με τον Αιολικό που ο βασικός κορμός είχε μείνει από πέρυσι.

-Η ανακοίνωση του Αιολικού:

Την Κυριακή 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 και ώρα 17:30 θα διεξαχθεί στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ(ΝΤΑΡΛΑΣ), ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ μεταξύ των ομάδων ΑΙΟΛΙΚΟΣ- ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.

Οι πόρτες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 16:30.

Όσοι φίλαθλοι παρακολουθήσουν τον αγώνα, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τις διακεκριμένες θέσεις του γηπέδου.

Δεν ισχύουν οι κάρτες διαρκείας για τα φιλικά παιχνίδια. Περιμένουμε όλους τους φιλάθλους στο γήπεδο.

Το Σάββατο 9/9/17 η ομάδα μας θα αγωνιστεί στην Αγιάσο, με τον τοπικό ΟΛΥΜΠΟ, στις 17:30


ΤΟ Δ.Σ.

-Καλός για ένα ημίχρονο στο Πλωμάρι

Την Τετάρτη το απόγευμα ο Αιολικός έδωσε άλλο ένα φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο ομάδα του τοπικού, αυτή τη φορά στο Πλωμάρι με τον Αιγέα επικρατώντας εύκολα με 3-0. Η ομάδα της Μυτιλήνης ήταν καλή για ένα ημίχρονο, με τον Πολλαετίδη να χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του και να μένει ικανοποιημένος από την διάθεση που έδειξε η ομάδα του. Από την άλλη ο Αιγέας κόντραρε όσο μπορούσε, αλλά η διαφορά των δυο ομάδων ήταν εμφανής. Δυο γκολ πέτυχε ο Μουδούρογλου και ένα ο Θωμάς Παπαδόπουλος.

-Περιμένουν τον καταρτισμό σήμερα

Σήμερα αναμένεται να μάθουν Αιολικός και Διαγόρας τους αντιπάλους τους στην Γ’ Εθνική, καθώς  η επιτροπή πρωταθλήματος θα ανακοινώσει τους ομίλους και την σύνθεσή τους. Με δεδομένη πλέον την διάλυση του Ηρακλή, Δόξα και Καραϊσκάκης θα ανέβουν και οι δυο στην Β’ Εθνική, κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχει πλέον καμία εκκρεμότητα και ο καταρτισμός θα γίνει σήμερα. Όπως έχουμε γράψει, Αιολικός και Διαγόρας αναμένεται να μπουν σε όμιλο με άλλες 9 ομάδες, από Δυτική Αττική, Εύβοια, Κορινθία και Αργολίδα.

Πηγη Τα Νεα της Λεσβου