Δωρεά γραφικής ύλης και τεχνικού εξοπλισμού στους σεισμόπληκτους μαθητές της Βρισας από την Angelini Pharma (Pics)

Στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης και Αλληλεγγύης που υλοποιεί εδώ και χρόνια η φαρμακευτική εταιρεία Angelini Pharma Hellas, προχώρησε πρόσφατα σε μια ακόμα ενέργεια αγάπης και έμπρακτης στήριξης.

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου πραγματοποίησε δωρεά γραφικής ύλης και τεχνικού εξοπλισμού, στους σεισμόπληκτους μαθητές Νηπιαγωγείου και  Δημοτικού του χωριού Βρίσα, στη Λέσβο, που έπληξε τελευταία πολύ άσχημα ο εγκέλαδος. Η δωρεά έλαβε χώρα στην περιοχή Πολιχνίτος Λέσβου, χαρίζοντας χαμόγελα αγάπης σε όλα τα παιδιά, που τόσο υπέφεραν και δοκιμάστηκαν το τελευταίο διάστημα.

Το υλικό συγκεντρώθηκε με την εθελοντική προσφορά και πρωτοβουλία όλων των εργαζομένων της Angelini Pharma Hellas και τα είδη αναμένεται να καλύψουν σημαντικό μέρος των αναγκών των σεισμόπληκτων οικογενειών, προσφέροντας μια μικρή ελπίδα μπροστά στη μεγάλη καταστροφή που υπέστησαν, καθώς αρκετοί έχασαν μέσα σε μια στιγμή περιουσίες και κόπους χρόνων.

Η Angelini Pharma έχει αποδείξει πολλές φορές, και στο παρελθόν και στις μέρες μας, ότι πάντα στηρίζει και βοηθάει πληγείσες ομάδες, παραμένοντας αρωγός δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη.


Για περισσότερες πληροφορίες : www.angelini.gr