29χρονος εγκατέλειψε ποδηλάτισσα που χτύπησε στην Καβετσου-Φόβος και τρόμος στην Μυτιλήνη από τους «γκαζοφονιαδες»

Τρεις μοτοσικλέτες, χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα τα μεσάνυχτα της Τετάρτης «πάγωσαν το αίμα» των περαστικών και δεν άργησε δυστυχώς να γίνει το κακό.

Την Πέμπτη γύρω στα μεσάνυχτα τρεις μηχανές διέσχισαν την προκυμαία και έκαναν και διάφορους ελιγμούς, κατά την πορεία τους .

- Πέρασαν μπροστά από κόσμο που βρισκόταν στις καφετέριες της παραλιακής, από αστυνομικούς, και συνέχισαν τον δρόμο τους με τον ίδιο τρόπο οδήγησης

-Όμως στην Καβέτσου με μια «κωλιά», χάθηκε προς στιγμήν ο έλεγχος της μιας μηχανής και έπεσε πάνω σε ποδηλάτισσα, που οδηγούσε ο ποδήλατό της επί της οδού.

-Το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν έγινε αντιληπτή, καθώς το ποδήλατό της είχε φως και πίσω και μπροστά και κινούνταν στην δεξιά πλευρά του δρόμου

-Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν λόγο για μαρτυρίες διερχομένων, κάποιοι προσπάθησαν να γυρέψουν το λόγο σπεύδοντας να βοηθήσουν την ποδηλάτισσα που ήταν πεσμένη στο οδόστρωμα, -όμως άρχισαν διαπληκτισμοί -και οι μηχανόβιοι καβάλησαν τις μηχανές τους και έφυγαν.

-Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο, που μετέφερε την τραυματία στο νοσοκομείο για εξετάσεις και παροχή πρώτων βοηθειών, -καθώς φαινόταν να είχε χτυπήσει σοβαρά, αφού δεν μπορούσε να κινήσει τα πόδια της.

Πηγή Εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ






Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Την Πέμπτη (07-09-2017), σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη, δίκυκλη μοτοσικλέτα, με οδηγό άτομο αγνώστων αρχικά στοιχείων, παρέσυρε ποδήλατο, το οποίο οδηγούσε μία 21χρονη υπήκοος Ολλανδίας, με συνέπεια τον τραυματισμό της τελευταίας.

Ακολούθως, ο οδηγός της μοτοσικλέτας, εγκατέλειψε με το όχημά του τον τόπο του ατυχήματος, χωρίς να προβεί στις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία ενέργειες.

Η τραυματισθείσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης.

Μετά από επισταμένες έρευνες του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, ταυτοποιήθηκε ένας 29χρονος ημεδαπός, ως ο οδηγός της μοτοσικλέτας, ο οποίος εντοπίστηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα (08-09-2017) και συνελήφθη.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διευρύνονται, ενώ από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση.