Έκλεψαν και προκάλεσαν φθορές για ακόμα μια φορά στον οικίσκο των προσκόπων στα Τσαμακια Μυτιλήνης (PICS)

Έκλεψαν και προκάλεσαν φθορές για ακόμα μια φορά

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για περίπτωση κλοπής και πρόκλησης φθορών, που διαπράχθηκαν σε οικίσκο στη Μυτιλήνη, ο οποίος χρησιμοποιείται για τις δραστηριότητες των προσκόπων Λέσβου.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την καταγγελία, άγνωστοι δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από 14 έως 15-08-2017, εισήλθαν στον οικίσκο, παραβιάζοντας παράθυρό του, αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα και προξένησαν φθορές στους εσωτερικούς χώρους του.


Ο Στρατής Μπαλασκας γράφει την διάρρηξη:


ΔΙΑΡΡΗΞΗ για μια ακόμα φορά στην προσκοπική Εστία μέσα στο άλσος Τσαμάκια της Μυτιλήνης, 20 μέτρα από πολυσύχναστο τώρα το καλοκαίρι δρόμο, Η διάρρηξη έγινε από χθες Δευτέρα το απόγευμα μέχρι σήμερα Τρίτη στη 1 το μεσημέρι . Εκτεταμένες υλικές ζημιές και ζημιές και μέσα στο χώρο της Κοινότητας των Ανιχνευτών. Φυσικά το αντιληφθήκαμε εμείς που περάσαμε από εκεί και είδαμε σπασμένες και ανοικτές πόρτες και παράθυρα. Γιατί η Ελληνική Αστυνομία που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι περιπολεί τον πνεύμονα αυτόν πρασίνου της Μυτιλήνης τον διαχειρίζεται ως να είναι εκτός Ελληνικών συνόρων. Για την ιστορία και μόνο όλες τις περιπτώσεις διάρρηξης όλα αυτά τα χρόνια τις διαπιστώσαμε εμείς που πήγαμε από εκεί. Ούτε μια φορά η Αστυνομία δεν αντιλήφθηκε τίποτα! Χωρίς ίχνος ντροπής ή έστω φιλότιμο!