2ο Λουτραγώτικο Αντάμωμα την ΚΥΡΙΑΚΗ 13 Αυγούστου 2017 στην αγορά των Λουτρών

Μετά το περυσινό 1ο Λουτραγώτικο  Αντάμωμα, απαίτηση και προσδοκία όλων των Λουτραγωτών είναι, να γίνει μόνιμος θεσμός κάθε Αύγουστο, ώστε να ανταμώνουμε  ντόπιοι και ξενιτεμένοι από όλες τις γενιές.


Προχωρούμε, λοιπόν και φέτος στο 2ο Λουτραγώτικο Αντάμωμα την ΚΥΡΙΑΚΗ 13 Αυγούστου 2017 στις 9 μ.μ. στο Κέντρο της Αγοράς.

Φέτος θα τιμηθούν στην αρχή της εκδήλωσης οι παλιοί δάσκαλοι, που δίδαξαν στο Δημοτικό Σχολείο Λουτρών, Σιτσάνης Νικόλαος, Βερβέρη Βασιλική και Σιτσάνη Μαρίτσα.
     
Ακόμα θα παρουσιαστεί ειδικό έντυπο αφιέρωμα για έναν από τους μεγάλους Δασκάλους του Νησιού μας, τον Παναγιώτη Σαμάρα που κατάγονταν από τα Λουτρά.
       
Οργανωτική Επιτροπή, που απαρτίζεται από ντόπιους και ξένους Λουτραγώτες, φρόντισε να εξασφαλίσει Λουτραγώτικο Μουσικό Συγκρότημα που, μαζί με τα Χορευτικά του Χωριού μας, θα ζωντανέψουν τη γιορτή για να διασκεδάσουμε μέχρι το πρωί. Στη διάρκεια του γλεντιού
νοικοκυρές του Χωριού θα προσφέρουν μπαλεζέ για να μας γλυκάνουν.
     

Το 2ο Λουτραγώτικο Αντάμωμα  διοργανώνουν η Δημοτική Κοινότητα Λουτρών και το ΝΠΔΔ Πολιτισμού - Αθλητισμού και Τουρισμού Δήμου Λέσβου και είναι ενταγμένο στο Λεσβιακό Καλοκαίρι Δήμου Λέσβου.