Η Μαϊμού του αθλητισμού της Λέσβου επέστρεψε δριμύτερη και ανανεωμένη- Δείτε τι μας αποκαλύπτει σήμερα

Άντε σιγά – σιγά να μαζευόμαστε να φεύγουν οι επισκέπτες και να μένουμε μεταξύ μας να δούμε πως θα βγει και αυτός ο χειμώνας. Ο οποίος προβλέπεται συναρπαστικός σε όλα τα επίπεδα.


Τι σας έχω σήμερα…

Ξεκινάμε με Αιολικό.

Συμπέρασμα πρώτο: Αγωνιστικά η ομάδα είναι καλύτερη από πέρυσι, έχει περισσότερο βάθος στο ρόστερ, νεαρούς και ορεξάτους παίκτες εν αντιθέσει με μισθοφόρους προηγούμενων ετών και δείχνει πως μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από ότι τα προηγούμενα χρόνια.

Συμπέρασμα δεύτερο: Οργανωτικά η ομάδα είναι χειρότερη από ότι όλες τις προηγούμενες σαιζόν. Καταρχήν δεν υπάρχουν ακόμη γραφεία. Βασικότατο. Ξέρει κανείς με τα διαρκείας τι γίνεται, που πωλούνται κτλ.? Ξέρει κανείς τι γίνεται με χορηγούς? Όχι. Οργάνωση μηδέν, επικοινωνία μηδέν. Έτσι δεν δείχνεις σοβαρό σωματείο.

Στον Διαγόρα προσπαθούν να στρώσουν την ομάδα και δίνουν το ένα φιλικό πίσω από το άλλο.

Νέο ρόστερ , δεν ξέρουμε ακόμη την δυνατότητα του, αλλά το σίγουρο είναι πως η προσπάθεια γίνεται. Ήρθαν και κάτι «ψιλά» από κάτω για να ξεκινήσει η χρονιά, μια χαρά τα πάει ο καραφλός.

Μην του πείτε όμως να παίξει φιλικό με Αιολικό. Το αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι.

Προφανώς φοβάται επειδή ακόμα δεν είναι έτοιμος μην εκτεθεί, αλλά αν είναι να εκτεθείς καλύτερα να εκτεθείς τώρα που είναι νωρίς και προλαβαίνεις να διορθώσεις τα πράγματα, παρά όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Γιατί με την Μήθυμνα και τον Μεσότοπο, οι περισσότεροι φαίνονται παικταράδες…

Μιας και είπαμε για φιλικά, ο Αιολικός αισθάνεται σαν το παιδάκι που δεν το παίζει κανείς στην γειτονιά του. Ούτε ο Διαγόρας κάνει φιλικό μαζί του, ούτε ο Αίγειρος που υποτίθεται βάση ρόστερ είναι δυνατός φέτος, και έτσι ο Πολλαετίδης αναγκάζεται να βρίσκει λύσεις σε Ανεμώτια και Μεσότοπο που δεν είναι και δείγμα γραφής.

Και καλά ο Διαγόρας άντε το εξηγήσαμε παραπάνω. Ο Αίγειρος γιατί δεν παίζει ένα φιλικό? Εδώ πήγε στην Χίο και έπαιξε με τον Κανάρη το Σάββατο, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον Αιολικό?

Ωραίους φίλους έχεις Σταύρο…

Αύριο θα κριθούν πολλά στην Γ Εθνική. Αν αναλάβει ο Ψαρρόπουλος την Επιτροπή Γ Εθνικής και οι ομάδες μας μπουν στον 11άρη όμιλο με Αργολίδα, Κορινθία, Δυτική Αττική και Εύβοια, λαμπάδα και γρήγορα στον Ταξιάρχη.

Δεν είναι και πολύ ψηλός ο Σταύρος. Έτσι παίρνει πρωτάθλημα ο Αιολικός και μπορεί να σώνεται και ο Διαγόρας. Για τον Ταρλά δεν έχω να πω πολλά. Διαλυμένη κατάσταση και θα αναφωνήσω, «πού είσαι ρε Μιχαλάκη». Ναι, ναι, όπως το ακούτε.

Το ξέρετε πως εδώ και ένα μήνα και μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου δεν υπάρχει υπάλληλος στο γήπεδο γιατί ο ένας και μοναδικός έχει άδεια? Ότι το χόρτο είναι ακούρευτο ένα μήνα και δεν έχει γίνει παιχνίδι εδώ και καιρό εκεί, ούτε καν προπόνηση γιατί το μηχάνημα είναι ακόμη στην Αθήνα για επισκευή?

Ότι η ΔΕΥΑΛ έχει πάει και έχει κόψει το νερό και προσπαθούν με «πατέντες» να καλύψουν τις ανάγκες του Σταδίου? Και μιλάμε για χρέη χιλιάδων ευρώ εδώ και χρόνια φυσικά.

Μέχρι και η ελληνική σημαία που υπάρχει στον ιστό είναι ξεσκισμένη και δεν έχει φιλοτιμηθεί ένας να την αντικαταστήσει. Και άλλα πολλά που δεν είναι της ώρας να τα αναλύσουμε. Διάλυση πλήρης. Αλλά ας πρόσεχε ο Γαληνός.

Τουλάχιστον το έπιασαν το νόημα αρκετές ομάδες και ασχολούνται πιο σοβαρά με τις Ακαδημίες και τα μικρά παιδιά. Αυτό βέβαια θα πρέπει να γίνεται οργανωμένα, με τους κατάλληλους ανθρώπους, επιστήμονες, προπονητές κτλ και όχι στο πόδι ίσα – ίσα για να πάρουμε την συνδρομή από τον γονιό. Κάποιες το κάνουν, κάποιες όχι.

Όλο εκπλήξεις είναι αυτός ο Ψαρρόπουλος. Στην Καρίνη και σε κοσμικό κέντρο λέει οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου. Μετά μουσικής δηλαδή. Τέτοια χαρά από τις συνεχόμενες εκλογές του δεν μπορεί να την κρύψει ο Πρόεδρος.

Και μιας και αναφερθήκαμε στην ΕΠΣΛ, ίσως κάποιοι από το ΔΣ θα πρέπει να μάθουν να χειρίζονται πιο σωστά τα social media και να μην προκαλούν με αυτά που λένε. Γιατί δεν θέλει και πολύ να ανοίξει η συζήτηση εκεί μέσα και ο κάθε πικραμένος και μη να βγάλει τα δικά του απωθημένα.

Και εγώ πάντως αν μου έδιναν βήμα και αφορμή το ίδιο θα έκανα. Αρκετά για σήμερα γιατί αρχίζετε και κουράζεστε.

Κάθε εβδομάδα εδώ θα είμαστε εξάλλου να τα λέμε…


Κάθε Τρίτη η Μαϊμού που αγαπήσατε, η Μαϊμού που αποκαλύπτει πολλά… θα εμφανίζεται στην οθόνη σας…… Μια αποκλειστική συνεργασία του LesvosPost…


Για όσους θέλετε να μας στείλετε τις «μπανάνες» σας, τα παράπονα σας και τις ενστάσεις σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο tsitos76@yahoo.gr.