Ντύνεται γαμπρός ο γνωστός Μυτιληνιός ποδοσφαιριστής Στέλιος Μαιστρέλλης

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανεβεί την Παρασκευή 18 Αυγούστου ο Στέλιος Μαιστρέλλης


Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανεβεί την Παρασκευή 18 Αυγούστου ο Στέλιος Μαιστρέλλης, ο οποίος θα παντρευτεί στον Ιερό Ναό του Αγ. Παντελεήμονα Μήθυμνας την εκλεκτή της καρδιάς του Gerry Pantazopoulos.

Ο Μυτιληνιός ποδοσφαιριστής έχει διαγράψει μια εξαιρετική πορεία έχοντας φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ επί σειρά ετών, ενώ έχει αγωνιστεί σε ιστορικές ομάδες όπως ο Ακράτητος, η Παναχαική, ο Εθνικός Αστέρας, η Νίκη Βόλου, ο Μακεδονικός και ο Λεβαδειακός.

Πλέον στα 37 του χρόνια έχει μετακομίσει εδώ και μερικούς μήνες στην Αυστραλία όπου ζει και εργάζεται στην Μελβούρνη.

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός γεννήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 1979 στην Μυτιλήνη και αγωνίστηκε στον Αιολικό, πριν μετακομίσει στην ΑΕΚ το 2002. Στους “κιτρινόμαυρους” δεν πήρε πολλές ευκαιρίες. Ένας αγώνας πρωταθλήματος (ΑΕΚ – Καλλιθέα 1-0 για την σεζόν 2002/2003), και συνολικά 5 ματς κυπέλλου, ήταν όλοι κι όλοι οι αγώνες που συμμετείχε (το 2004 είχε δοθεί και δανεικός στον Ακράτητο, με την φανέλα του οποίου συμμετείχε σε 11 ματς πρωταθλήματος).


Έφυγε οριστικά από την ΑΕΚ το 2005 και στην συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά σε Λεβαδειακό, Παναχαική, Αχαρναικό, Εθνικό Αστέρα, Αιολικό, Λαμία, Μακεδονικό, Τρίκαλα, Γιαννιτσά και Νίκη Βόλου, κλείνοντας τελικά την επαγγελματική του καριέρα το 2011.