Betmasters.gr: Λιγκ Καπ και Λιμπερταδόρες στο προσκήνιο


Λιγκ Καπ σε Αγγλία και Γαλλία και Λιμπερταδόρες γεμίζουν την Τρίτη μας


Μπορεί φαινομενικά η Τρίτη να μην έχει πολλά ενδιαφέροντα γεγονότα για να ασχοληθούμε, όμως και μόνο που στο πρόγραμμα υπάρχουν αγώνες από το Λιγκ Καπ Αγγλίας και Γαλλίας και δύο αναμετρήσεις για τα νοκ άουτ του Λιμπερταδόρες, μόνο ευχαριστημένοι μπορούμε να είμαστε! Το πρόγραμμα, επίσης, συμπληρώνεται από μια αναμέτρηση για την πρεμιέρα της Primeira Liga στην Πορτογαλία.

Δες τις εξελίξεις στο Νόμιμο Στοίχημα Online!

Ξεκινάμε με την Αγγλία και το Λιγκ Καπ. Το Λιγκ Καπ είναι μια ποδοσφαιρική διοργάνωση κυπέλλου μεταξύ των 92 επαγγελματικών ποδοσφαιρικών ομάδων της Αγγλίας. Δεν έχει βέβαια την αίγλη του Κυπέλλου Αγγλίας, στο οποίο δηλώνουν συμμετοχή πάνω από 600 ομάδες, αλλά έχει την αξία του, αφού οι τροπαιούχοι συμμετέχουν στο Europa League. Κάτοχος του τίτλου είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 29 λοιπόν ζευγάρια θα αναμετρηθούν την Τρίτη το βράδυ και αυτό αποτελεί μια καλή ευκαιρία για τους Άγγλους για μια εξόρμηση στα γήπεδα και τις γύρω παμπ. Ξεχωρίζουν τα ματς Γουίκομ - Φούλαμ, Γουλβς - Γέοβιλ, Κάρντιφ - Πόρτσμουθ, Νότιγχαμ - Σριούσμπερι και Ρέντινγκ - Τζίλιγχαμ.

Πάμε τώρα στο γαλλικό Λιγκ Καπ. Η διοργάνωση ξεκίνησε από το 1982 και από το 1995 ο νικητής μετείχε στο τότε Κύπελλο UEFA και τώρα στο Europa League. Στο Λιγκ Καπ συμμετέχουν μόνο οι επαγγελματικοί ποδοσφαιρικοί σύλλογοι της χώρας και κάτοχος του τίτλου είναι η Παρί Σ.Ζ., η οποία νίκησε στον τελικό τη Μονακό με 4-1. Έντεκα αναμετρήσεις υπάρχουν στο πρόγραμμα, οι οποίες "μπερδεύουν" κυρίως ομάδες δεύτερης και τρίτης κατηγορίας. Τα ματς που ξεχωρίζουν είναι τα: Bαλενσιέν - Σοσό, Σατορού - Κλερμόν, Τουρ - Νιορ, Χάβρη - Νιμ και Λανς - Αζαξιό. Πηγαίνοντας στην Πορτογαλία, βρίσκουμε την αναμέτρηση Μαρίτιμο - Πάκος Φερέιρα με τις δύο ομάδες να μπαίνουν με αρκετές βλέψεις στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ η Μαρίτιμο έχει ήδη προκριθεί στα play off του Εuropa League.

Περνώντας από την άλλη μεριά του Ατλαντικού, στη Λατινική Αμερική έχουμε δύο επαναληπτικούς για τη φάση των "16" του Kόπα Λιμπερταδόρες. Πιο συγκεκριμένα, η Λανούς (Αργ.) υποδέχεται την Δε Στρόνγκεστ (Βολ.) με το πρώτο παιχνίδι να έχει λήξει ισόπαλο 1-1, ενώ η Ρίβερ Πλέιτ (Αργ.) αντιμετωπίζει την Γκουαρανί (Παρ.), με τους Αργεντινούς να βρίσκονται πολύ κοντά στην πρόκριση μετά το 0-2 μέσα στην Παραγουάη στο πρώτο ματς.