Betmasters.gr: Όλα τα φώτα στο 'Άνφιλντ'

Το ντέρμπι Λίβερπουλ - Άρσεναλ κλέβει την παράσταση στο πρόγραμμα της Κυριακής


Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η αγωνιστική κίνηση στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης και τη Σούπερ Λίγκα και αυτήν την Κυριακή. Το ματς που ξεχωρίζει από όλο το πρόγραμμα δεν είναι άλλο από το ντέρμπι του "Άνφιλντ", μεταξύ της Λίβερπουλ και της Άρσεναλ. Στα δικά μας, τη σκυτάλη παίρνουν οι τέσσερις "Ευρωπαίοι" του Γιουρόπα Λιγκ (ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος και ΑΕΚ), ενώ στην Ιταλία έχουμε πλήρη αγωνιστική κίνηση.

Δες Δωρεάν Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.

Ξεκινάμε με το μεγάλο ντέρμπι του "Άνφιλντ". Λίβερπουλ εναντίον Άρσεναλ, σε ένα ματς που αναμένεται να καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατών μπροστά από τις οθόνες τους. Η αναμέτρηση διεξάγεται στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Premier League, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση ύστερα από την επιστροφή τους στους ομίλους του Champions League. Εκεί κληρώθηκαν μαζί με τις Σπαρτάκ Μόσχας, Σεβίλλη και Μάριμπορ και θα προσπαθήσουν να πάρουν ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στα νοκ άουτ. Στο πρωτάθλημα, έχουν ξεκινήσει με μία ισοπαλία και μια νίκη και σήμερα θέλουν να τις διπλασιάσουν απέναντι στους "κανονιέρηδες", οι οποίοι προέρχονται από την ήττα-σοκ με 1-0 στην έδρα της Στόουκ. Από εκεί και πέρα, στο πρόγραμμα υπάρχουν άλλες τρεις αναμετρήσεις. Ακολουθεί σε ενδιαφέρον το ματς Τσέλσι - Έβερτον, ενώ η ημέρα κλείνει με τα παιχνίδια Γουέστ Μπρομ - Στόουκ και Τότεναμ - Μπέρνλι.

Περνάμε στη Σούπερ Λίγκα, όπου υποχρεώσεις έχουν οι ομάδες που αγωνίστηκαν στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ. Ο Παναθηναϊκός μετά την υπερπροσπάθεια και την καλή εμφάνιση μέσα στο "Σαν Μαμές" υποδέχεται στην άδεια Λεωφόρο τον Λεβαδειακό, ο οποίος παρουσιάστηκε αρκετά καλός στην πρεμιέρα. Συνεχίζουμε με το αθηναϊκό ντέρμπι Πανιώνιος - Απόλλων Σμύρνης, το οποίο πρόκειται να μας γυρίσει αρκετά χρόνια πίσω, όταν και οι δύο ομάδες πρωταγωνιστούσαν στα μεγάλα σαλόνια. Σειρά παίρνει και ο μεγάλος χαμένος των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά το... χαστούκι από την Όστερσουντ καλείται να ανασυνταχθεί και να πετύχει την πρώτη φετινή του νίκη υποδεχόμενος την Κέρκυρα κεκλεισμένων των θυρών. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την "αναπτερωμένη" ΑΕΚ, η οποία μετά την μεγάλη πρόκρισή της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ επί της Μπριζ, πάει στα Γιάννινα για να παίξει εναντίον του ΠΑΣ, ο οποίος πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην πρεμιέρα επί του Αστέρα Τρίπολης.

Στην Ιταλία, η δεύτερη αγωνιστική της Serie A διεξάγεται με επτά συνολικά αναμετρήσεις. Από αυτές ξεχωρίζει το πολύ δυνατό ματς Νάπολι - Αταλάντα, με τους φιλοξενούμενους να καλούνται να διαχειριστούν τις αυξημένες απαιτήσεις που δημιούργησε η πολύ καλή περσινή τους χρονιά και τους "παρτενοπέι" να θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους και να μείνουν στην κορυφή. Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ζευγάρια Μίλαν - Κάλιαρι, Κιέβο - Λάτσιο και Φιορεντίνα - Σαμπντόρια. 

Περνάμε στη Γαλλία, όπου η Ligue 1 έχει φτάσει στην τέταρτη αγωνιστική της και εδώ δεσπόζει το πολύ σπουδαίο ντέρμπι Μονακό - Μαρσέιγ, με τους πρωταθλητές να ψάχνουν το 4/4 για να πιάσουν ξανά την Παρί στην κορυφή, ενώ οι Μασσαλοί θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνουν αήττητοι και κοντά στην κορυφή. Στα άλλα δύο ματς που ολοκληρώνουν την αγωνιστική, έχουμε τα ζευγάρια Γκινγκάμπ - Στρασβούργο και Ανζέ - Λιλ. Στην Βundesliga, η δεύτερη αγωνιστική κλείνει την αυλαία της με τα παιχνίδια Λειψία - Φράιμπουργκ και Αννόβερο - Σάλκε.

Τέλος, στην Ισπανία η δεύτερη αγωνιστική της Primera Division συνεχίζεται με τέσσεσα ενδιαφέροντα ματς. Πρώτο χρονικά είναι αυτό της Εσπανιόλ εναντίον της Λεγανές, με τους Καταλανούς να ψάχνουν το πρώτο φετινό τους τρίποντο και τους Μαδριλένους να πηγαίνουν λογικά για την ισοπαλία. Στη συνέχεια υπάρχει το ντέρμπι της Βασκονίας μεταξύ της Εϊμπάρ και της Μπιλμπάο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν καλή ψυχολογία μετά την πρόκρισή τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ επί του Παναθηναϊκού, αλλά το ίδιο να συμβαίνει και με τους γηπεδούχους, ύστερα από τη νίκη τους στην πρεμιέρα στην έδρα της Μάλαγα. Όσο νυχτώνει, τα πράγματα σοβαρεύουν, καθώς δύο ώρες αργότερα έχουμε το ματς της Χετάφε με τη Σεβίλλη, με τις δύο ομάδες να έχουν ξεκινήσει το μαραθώνιο με ισοπαλία αμφότερες. Τελευταίο και καλύτερο είναι το ματς Ρεάλ - Βαλένθια, με την πρωταθλήτρια να έχει τον πρώτο λόγο και τις "νυχτερίδες" να μετρούν τις δυνάμεις τους απέναντι στο μεγαθήριο.