Betmasters.gr: Στη σέντρα Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία και Γερμανία

Ξεκινούν Σούπερ Λίγκα, Σέριε Α, Πριμέρα Ντιβιζιόν και Μπουντεσλίγκα


Απολύτως "κανονικό" Σάββατο είναι αυτό που έχουμε μπροστά μας, καθώς πρεμιέρα κάνουν και τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα, στην Ιταλία, στην Ισπανία και στη Γερμανία. Από εκεί και πέρα, στο πρόγραμμα υπάρχουν αγώνες για την δεύτερη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ στην Αγγλία και για την τρίτη αγωνιστική σε Λιγκ 1 στη Γαλλία και Πριμέιρα Λίγκα στην Πορτογαλία.

Δες όλες τις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος!

Ξεκινάμε από το εγχώριο... προϊόν, τη Σούπερ Λίγκα. Πρεμιέρα κάνει, λοιπόν, έστω και μετ΄εμποδίων μετά την κόντρα της διοργανώτριας αρχής με τη ΝOVA για τα συμβόλαια των τηλεοπτικών δικαιωμάτων το ελληνικό πρωτάθλημα. Τρία παιχνίδια υπάρχουν το Σάββατο στο πρόγραμμα, με τον Αστέρα Τρίπολης να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα σε μια προσπάθεια και των δύο ομάδων για θετικό ξεκίνημα στη σεζόν, με την Ξάνθη να θέλει να συνεχίσει την καλή της πορεία από πέρσι υποδεχόμενη τη νεοφώτιστη Λαμία, ενώ τέλος ο πρωταθλητής Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Λάρισα στο Γέωργιος Καραϊσκάκης, το οποίο αναμένεται κατάμεστο ύστερα και από την ανατροπή-νίκη κόντρα στη Ριέκα την Τετάρτη για τα play off του Τσάμπιονς Λιγκ.

Περνάμε στη Γερμανία και τη Μπουντεσλίγκα, όπου διεξάγεται το κύριο μέρος της πρεμιέρας με συνολικά έξι αναμετρήσεις. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια Σάλκε - Λειψία, Βόλφσμπουργκ - Ντόρτμουντ και Χόφενχάιμ - Βέρντερ Βρέμης.  Στη Σέριε Α της Ιταλίας, η πρεμιέρα γίνεται με κλασικά δύο σαββατιάτικους αγώνες, όπου πρωταγωνιστούν οι δύο υποψήφιες διεκδικήτριες (βάσει προγνωστικών) για το φετινό τίτλο. Πιο συγκεκριμένα, η πρωταθλήτρια Γιουβέντους ξεκινάει την προσπάθειά της υποδεχόμενη την πάντα επικίνδυνη Κάλιαρι, ενώ η συμπαγής Νάπολι πάει στην έδρα της νεοφώτιστης Βερόνα.

Κλείνουμε με τις πρεμιέρες του προγράμματος περνώντας στην ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν. Εκεί συνεχίζεται η πρώτη αγωνιστική με τρεις ενδιαφέροντες αγώνες. Η Θέλτα υποδέχεται τη Σοσιεδάδ, ενώ η νεοφώτιστη Χιρόνα αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης. Τέλος, το πρόγραμμα κλείνει με το όμορφο ματσάκι Σεβίλλη - Εσπανιόλ, με τις δύο ομάδες να ξεκινούν το νέο πρωτάθλημα με αρκετές φιλοδοξίες για κάτι καλύτερο από πέρσι.

Περνάμε στην Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ, όπου το Σάββατο διεξάγεται το κυρίως πιάτο της δεύτερης αγωνιστικής με επτά συνολικά ματς. Τα ζευγάρια που ξεχωρίζουν είναι τα Σουόνσι - Μάν. Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ - Κρίσταλ Πάλας και Στόουκ - Άρσεναλ. Στη γαλλική Λιγκ 1 έχουμε φτάσει αισίως στην τρίτη αγωνιστική, με έξι παιχνίδια να βρίσκονται στο πλάνο. Εδώ ξεχωρίζουν τα ματς Λυόν - Μπορντό, Νις - Γκινγκάμπ και Σεντ Ετιέν - Αμιέν.

Κλείνουμε το πρόγραμμα του Σαββάτου με την Πριμέιρα Λίγκα της Πορτογαλίας, όπου εδώ έχουμε τρεις αναμετρήσεις για την τρίτη αγωνιστική. Η πρωταθλήτρια Μπενφίκα θέλει να κάνει το απόλυτο 3/3 υποδεχόμενη τη Μπελενένσες, το ίδιο και η Σπόρτινγκ πηγαίνοντας στην έδρα της Γκιμαράες, ενώ ενδιαφέρον για την ουρά παρουσιάζει το ζευγάρι Τοντέλα - Εστορίλ.