Betmasters.gr: Αγγλία, Γαλλία και το πρώτο "κλάσικο"!

Ματς πρωταθλήματος και μάλιστα πολύ ενδιαφέροντα σε Πρέμιερ και Λιγκ 1, ενώ έχουμε σούπερ Καπ σε Ισπανία (με classico) και Ιταλία!


Κυριακή με λίγα αλλά πολύ δυνατά ματς σε Αγγλία και Γαλλία και δυο σούπερ καπ. Ένα στην Ιταλία και ένα - αλλά τι ένα- στην Ισπανία. Μπαρτσελόνα εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης!

Δες Δωρεάν Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.

Με αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια θα κυλήσει η Κυριακή μας. Στην Πρέμιερ Λιγκ που μόλις άρχισε έχουμε δυο ματς που κλείνουν την πρώτη αγωνιστική. Η Νιούκαστλ στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία παίζει στην έδρα της με την Τότεναμ. Στόχο να μην μπλέξει σε περιπέτειες έχουν φέτος οι "καρακάξες", ενώ η Τότεναμ αρχίζει άλλη μια χρονιά με όνειρα "κρυφού πρωταθλητισμού". Στο άλλο ματς της ημέρας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει με τη Γουέστ Χαμ. Υψηλές βλέψεις φέτος για το Ζοζέ Μουρίνιο και τους "κόκκινους διάβολους" ενώ η Γουέστ Χαμ έκανε καλές μεταγραφές κι έχει βάλει στόχο φέτος να είναι κοντά στο top-6 της βαθμολογίας.

Μεταφερόμαστε στη Γαλλία, εκεί όπου έχουμε τρια παιχνίδια. "Πονηρή" έξοδος για την Παρί Σεν Ζερμέν που πάει να παίξει στην έδρα της Γκινγκάμπ. Πιθανώς να δούμε και το ντεμπούτο του Νεϊμαρ με τη νέα του ομάδα σε μια έδρα που οι Παριζιάνοι δυσκολεύονται τα τελευταία χρόνια. Λίγο νωρίτερα η Μονακό στον απόηχο των δημοσιευμάτων που την θέλουν να έχει συμφωνήσει με τη μεγάλη αντίπαλο Παρί για τον Μ'Μπαπέ (στα 160 εκατομμύρια η φημολογούμενη συμφωνία) πάει στην έδρα της Ντιζόν. Τέλος, το πρώτο χρονικά ματς θα γίνει στις 16:00 μεταξύ του νεοφώτιστου Στρασβούργου και της νέας Λιλ του Μαρσέλο Μπιέλσα που ξεκίνησε με τριάρα στην πρώτη αγωνιστική κι έχει βάλει υψηλούς στόχους φέτος!

Πάμε στην Ισπανία και το Σούπερ Καπ. Μετά από πέντε χρόνια, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα παίζουν για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Η "χρυσόσκονη" του Ζιντάν από τη μια και το δίδυμο (πλέον) Μέσι - Σουάρες από την άλλη. Έχει ενδιαφέρον να δούμε το πως θα εμφανιστεί η Ρεάλ που έχει τα θεματάκια της εξωαγωνιστικά, ενώ ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον έχει το πρώτο ματς της Μπαρτσελόνα χωρίς το Νεϊμάρ και χωρίς να έχει βρεθεί ακόμα ο αντικαταστάτης του. Θυμίζουμε πως αυτό είναι το πρώτο ματς καθώς το Ισπανικό Σούπερ Καπ έχει δυο παιχνιδια (ο επαναληπτικός τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο Μπερναμπέου).

Τέλος, στην Ιταλία έχουμε κι εκεί Σούπερ Καπ. Γιουβέντους εναντίον Λάτσιο. Η Γιουβέντους φέτος μοιάζει πιο ευάλωτη από ποτέ στην Ιταλία. Έχασε τον Μπονούτσι και τον Ντάνι Άλβες, δεν έκανε μεγάλες μεταγραφές ενώ είδε και τους αντιπάλους της (κυρίως τη Μίλαν) να ενισχύονται. Θα θέλει σίγουρα να ξεκινήσει κάπως επιβλητικά τη σεζόν για να δείξει "ποιος είναι το αφεντικό". Η Λάτσιο του Ιντσάγκι από την άλλη, έκανε πολύ καλή σεζόν πέρσι και φέτος έχει επισης υψηλούς στόχους. Ένα κυπελλάκι γι' αρχή δε "χάλασε" ποτέ κανέναν.