betmasters.gr : Εν αναμονή του 'τσουνάμι'

Λίγα πράγματα στο κουπόνι της Τρίτης, περιμένοντας τις επόμενες μέρες


Κοιτάζοντας το πρόγραμμα της Τρίτης μπορεί κάποιος να απογοητευθεί από την απουσία πληθώρας επιλογών, όμως ίσως να είναι και καλύτερα έτσι, καθώς η συγκέντρωση είναι μεγαλύτερη. Έτσι, για το Champions League υπάρχει μόνο μια αναμέτρηση, η ρεβάνς για την τρίτη προκριματική φάση ανάμεσα σε Σέριφ και Καραμπάκ, ενώ στην Ευρώπη, τέλος, υπάρχει αγωνιστική κίνηση στην αγαπημένη πολλών παικτών, τη Γ' Γερμανίας. Την ημέρα μας "σώζει" η Λατινική Αμερική με αγώνες από το Κόπα Σουνταμερικάνα και τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας.

Δες Δωρεάν Προγνωστικά Στοιχήματος!

Ξεκινάμε με Champions League. Όπως προείπαμε, μόνο ένας αγώνας βρίσκεται στο σημερινό πρόγραμμα. Η Σέριφ υποδέχεται την Καραμπάκ για το δεύτερο παιχνίδι της τρίτης προκριματικής φάσης της διοργάνωσης. Στον πρώτο αγώνα στο Αζερμπαϊτζάν, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα και αυτό δίνει ένα πολύ μικρό προβάδισμα στους Αζέρους, οι οποίοι μπορούν να πάρουν την πρόκριση σε οποιαδήποτε περίπτωση ισοπαλίας με γκολ. Όπως και να 'χει, η αναμέτρηση είναι πολύ σημαντική και για τiς δύο, αφού όποια προκριθεί έχει στην ουσία εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό της μέλλον για φέτος, καθώς το λιγότερο θα πάρει μέρος στoυς ομίλους του Europa League.

Mένοντας σε ευρωπαϊκό έδαφος, την απουσία άλλων αγώνων για το Champions League με χαρά βλέπουμε ότι προσπαθεί να αναπληρώσει η Γ' Γερμανίας! Το πρωτάθλημα, λοιπόν, βρίσκεται στην τρίτη του αγωνιστική και την Τρίτη διεξάγονται πέντε αναμετρήσεις. Η πρωτοπόρος Βέχεν υποδέχεται την Ουντερχάκινγκ, η Σόνενχοφ την Τσβίκαου, η Πάντερμπορν ταξιδεύει στην έδρα της Σπορφρόιντε Λότε, η Χάλεσκερ υποδέχεται την ουραγό Ιένα και η Έρφουρτ φιλοξενεί τη Χάνσα Ρόστοκ.

Μετακινούμαστε προς την άλλη μεριά του Ατλαντικού και βλέπουμε με χαρά και... ανακούφιση ότι έχουμε πλήρη αγωνιστική κίνηση στη Β' Βραζιλίας. Η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος είναι η πρωτοπόρος Αμέρικα Μινέιρο και υποδέχεται την πέμπτη Λοντρίνα σε μια μάχη που μπορεί να φέρει πολλές ανακατατάξεις στις πρώτες θέσεις, αφού έχουν μαζευτεί πολλές ομάδες με διαφορά λίγων βαθμών. Άλλα ματς που ξεχωρίζουν είναι τα Σεάρα - Κριτσιούμα, Παρανά - CRB και Οέστε - ΑΒC. Tέλος, το Copa Sudamericana συνεχίζεται με τις ρεβάνς για τη φάση των "32". Στο πρόγραμμα υπάρχουν οι αναμετρήσεις Λιμπερτάδ - Ουρακάν (πρώτο ματς 5-1) και Ατλέτικο Τουκουμάν - Οριέντε Πετρολέρο (πρώτο ματς 3-2).