♪♪♫... O Agent Greg βάζει φωτιές στα decks του OXY CLUB #19/08 @Μολυβος_Πέτρα_Λέσβου

Σάββατο 19/08 τα decks του OXY Club παίρνουν φωτιά!


To  OXY Club σας παρουσιάζει τον καταξιωμένο και παγκοσμίως αναγνωρισμένο– DJ & Producer Agent Greg!

Τα τελευταία χρόνια ο Dj και παραγωγός Agent Greg, έχει καταφέρει να γίνει ένας από τους πιο γνωστούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες της Ελληνικής μουσικής σκηνής και όχι μόνο. Το μοναδικό στυλ,το πάθος,το δημιουργικό ταλέντο και η αστείρευτη ενέργειά του, τον έχουν αναδείξει σε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες DJ των τελευταίων χρόνων.

Ο Agent Greg, χάρη σε όλα τα παραπάνω και μετά από συνεχή και σκληρή δουλειά έχει καταφέρει να ξεσηκώνει τα πλήθη όπου εμφανίζεται, από την Ευρώπη έως την Αμερικη και την Αυστραλία. Έχοντας παίξει στα καλύτερα clubs της Ελλάδας, με πρώτο του residency στο παγκοσμίου φήμης Cavo Paradiso της Μυκόνου, δε μπορούσε παρά να έχει μια συνεχή ανοδική πορεία. Το καλοκαίρι του 2007, ο Greg καθιερώθηκε ως resident στο Paradise Club (Μύκονος), όπου και συνεχίζει να βρίσκεται μέχρι και σήμερα και να εμφανίζεται δίπλα σε ονόματα παγκοσμιου φημης (Erick Morillo,Swedish House Mafia,Armin Van Buuren, κ.α).

Ο Agent Greg είναι επίσης και ο "εγκέφαλος" του εβδομαδιαίου radio show "Philosophy of Dance", που φιλοξενεί guest mixes μερικών από των πιο γνωστών καλλιτεχνών, όπως οι Fedde Le Grand, Sandy Rivera, Eddie Thoneick και πολλών άλλων. Η εκπομπή "Philosophy of Dance" προς το παρόν εκπέμπεται σε παραπάνω από 20 ραδιοφωνικούς σταθμούς παγκοσμίως.

Οι μουσικές παραγωγές του Agent Greg στηρίζονται από πολλούς top καλλιτέχνες όπως είναι οι Bob Sinclar, Roger Sanchez, David Vendetta, Hardsoul, DJ Chus, Richard Grey, Sandy Rivera και Peter Rauhofer και περιλαμβάνονται σε πάνω από 30 συλλογές σε όλο τον κόσμο.

support by Antony PL

Μαζί με τον Agent Greg οι Resident DJs του OXY Club ANTONY PLJohn Veis 

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com

Warm up :


ΗΜΕΡΑ: Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

ΩΡΑ: 23:00…..

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com

More Info - Κρατήσεις:

OXY CLUB

Στον δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολυβου Λέσβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 698-3820948


Official facebook OXY: OXY


Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Καλοκαίρι στην Λέσβο 2017»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos


Το LesvosPost.com είναι και φέτος ένας από τους μεγάλους χορηγούς επικοινωνίας και αρωγός του OXY CLUB…