Απανωτά μπαμ και ανακοινώσεις από τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευης- Βάζει πλώρη για τις ψηλές θέσεις στην Γ΄ Εθνική-Σήμερα η πρώτη

Στις συνολικά 5 μεταγραφές νέων παικτών έφτασε ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής ο οποίος χτες, συμφώνησε στο δημαρχείο του χωριού, παρουσία μελών του Δ.Σ. με ακόμη 2 μεταγραφικά αποκτήματα.


Πιο συγκεκριμένα, συμφώνησε με τους Λευτέρη Μέρο και Σέλτον Σπάιρ!

Ο πρώτος αγωνίζονταν στον Α.Ο. Χανιά, είναι μόλις 20 χρονών και έρχεται με άκρως εγκωμιαστικά σχόλια γύρω απο το ταλέντο και την φυσιογνωμία του. Αγωνίζεται ως αμυντικός και τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίζονταν στην Κρήτη.

Το έταιρο μεταγραφικό "χτύπημα" ακούει στο όνομα Σέλτον Σπάιρ. Αγωνίζονταν στη Χόνι της Γερμανίας και προηγουμένως στην ομάδα νέων της Γουότφορντ!

Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής έχει εντυπωσιάσει θετικά, κάνοντας γερή εκκίνηση για την πρώτη της χρονιά στην Γ'εθνική!

Μετά κι από αυτές τις μεταγραφές ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Μιχάλης Δελάγας δήλωσε στο kalloninews.gr:

"Σήμερα πραγματοποιήσαμε ακόμη μερικές μεταγραφές.Μέρα με τη μέρα, μέσα σε άριστη συνεργασία με όλους στην ομάδα του Διαγόρα, κάνουμε προσεκτικά βήματα και καλά μελετημένα έτσι ώστε να πετύχουμε το επιθυμητό στην διάρκεια της χρονιάς.Οι καιροί δύσκολοι και σχεδόν απαγορευτικοί, όχι όμως για εμάς έχοντας στο πλάι μας τόσο κόσμο από τον οποίο αντλούμε δύναμη. Θα κάνουμε τα πάντα γι'αυτήν την ομάδα η οποία ετοιμάζεται να γράψει νέες ένδοξες σελίδες στην ιστορία της και σε αυτό το ταξίδι θέλουμε όλον το κόσμο στο πλευρό μας, κάνοντας εκκίνηση απ' αύριο στην "πρώτη" της ομάδας στις 18:00 το απόγευμα."

Με πληροφορίες kalloninews.gr

Αποφασισμένη να φτιάξει μια ομάδα που θα είναι, αν μη τι άλλο, ανταγωνιστική και θα παλέψει για την παραμονή της στην Γ’ Εθνική είναι η διοίκηση του Διαγόρα, η οποία έκανε το μπαμ νωρίς – νωρίς αποκτώντας τον Στρατή Σαλταμάρα.

Ο νεαρός αμυντικός που έφυγε πέρυσι από τον Αιολικό για την Τριγλία Ραφήνας και έπαιξε στην Γ’ Εθνική, είναι από τους ελπιδοφόρους παίκτες και η προσθήκη του θα δυναμώσει πολύ την ομάδα της Αγ. Παρασκευής.

Παράλληλα στον Διαγόρα θα συνεχίσει να αγωνίζεται και ο Γιώργος Τσομπανέλλης, ο οποίος ανανέωσε και αυτός την συνεργασία του. Χτες υπήρχε συνάντηση και με τον Γιώργο Σαμπάνη με την διοίκηση να επιθυμεί διακαώς την παραμονή του.

Οι υπόλοιπες μεταγραφές το νέο τεχνικό επιτελείο αλλά και το νέο Δ.Σ όπως ανακοινώθηκαν:

Η Οικογένεια του ΔΙΑΓΟΡΑ καλοσωρίζει τον Πάπι Κουρούμα Μοχαμάντ και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγιεία....

Το διοικητικό συμβούλιο του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, ήρθε σε συμφωνία με τον γυμναστή Βαιο Ρίππη ο οποίος ήτανε ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή Χρήστου Πελέκη για 3 χρόνια στην ομάδα της Καλλονής στην Superleague. Καλωσοριζουμε και ευχαριστούμε τον Βαιο αναγνωρίζοντας την αξία του ως προπονητή και είμαστε σίγουροι για την επιτυχία στο έργο που του ανατέθηκε.

Η οικογένεια του ΔΙΑΓΟΡΑ καλωσορίζει τους 21χρονο Αλέξι Τοπάλι, τον 20χρονο Λευτέρη Μέρο και τον 20χρονο Σέλτον Σπάιρ. Οι επιλογές της διοίκησης και η εμπιστοσύνη που δείχνει σε νέους αλλά άριστους παίκτες θα την δικαιώσει. Η ομάδα θα δυναμώσει και άλλο. Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ θα γίνει η ΟΜΑΔΑ του νησιού μας.

Η ομάδα του ΔΙΑΓΟΡΑ καλοσωρίζει στο τεχνικό επιτελείο τους Θανάση Τσίγκα ως Προπονητή τερματοφυλάκων, Μιχάλη Δελάγα ως τεχνικού Διευθυντή και Σταύρο Βαξεβάνη ως Φροντιστή. Η εμπιστοσύνη και η αναγνώριση προς το πρόσωπο τους είναι δεδομένη. Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε καλή δύναμη στα καθήκοντά τους. Η ΟΜΑΔΑ μας με τις επιλογές των καταξιωμένων συνεργατών της στο τεχνικό επιτελείο δυναμώνει μέρα με την μέρα.

Oi πρώτοι παίκτες του Διαγόρα που ανανέωσαν και θα συμμετάσχουν στην προσπάθεια του ΔΙΑΓΟΡΑ στην γ' εθνική είναι οι Κώστας Φιλιανός, Δημήτρης Παρέλλης, Θανάσης Σελάχας, Αποστόλης Αντώναρος, Παναγιώτης Δελόλμας και Ζάχος Χατζέλλης.......να τους ευχαριστήσουμε και να τους συγχαρούμε για την περσινή τους υπερπροσπάθεια και την υπομονή τους να μείνουν κοντά μας. Η ομάδα θέλει παίκτες που έχουν αποδείξει ότι σέβονται τους φιλάθλους και την ιστορία της ομάδας. Συνεχίζουμε δυνατά........

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 συνεδρίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ ΔΙΑΓΟΡΑ Αγίας Παρασκευής Λέσβου, όπως αυτό προέκυψε από τη Γενική Συνέλευση της 18ης Ιουνίου, και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Γιαννακέλλης Αθανάσιος
Αντιπρόεδρος: Μακρογιάννης Γεώργιος
Γενικός Γραμματέας: Καγιαρός Δημήτριος
Ταμίας: Σαραγάς Ιγνάτιος
Γενικός Αρχηγός: Χατζηκυριαζής Χρυσόστομος
Υπεύθυνος Aκαδημιών: Βέλος Απόστολος
Έφορος Γηπέδου: Παρέλης Σεβαστός
Μέλη: Μιχαλάκης Κώστας, Γεωμηλάς Φώτιος


Η νέα διοίκηση ξεκίνησε ήδη επαφές με υποψήφιους χορηγούς για τη χρηματοδότηση της συμμετοχής του Διαγόρα στην Football League 2 (Γ’ Εθνική Κατηγορία) και θέτει στη διάθεση των φιλάθλων του Διαγόρα ανά την υφήλιο τον ακόλουθο Αριθμό Λογαριασμού της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας με IBAN GR05 0110 2420 0000 2424 8000 010 και Όνομα Δικαιούχου ΑΟ ΔΙΑΓΟΡΑΣ Αγίας Παρασκευής, ευελπιστώντας στην οικονομική στήριξη κατά την ιστορική αυτή συγκυρία για την ομάδα της Αγίας Παρασκευής.