Μέχρι 7 Σεπτεμβρίου οι ενστάσεις για τους δασικούς χάρτες σε Γέρα και Ευεργετουλα

Την τροποποίηση αποφάσε- ων για την ισχύ της παρά- τασης που δόθηκε για την υπο- βολή των ενστάσεων για τους δασικούς χάρτες, επισημαίνει με ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Δασών Λέσβου.

Όπως αναφέ- ρεται στην ανακοίνωση, με την 46601/03-08-2017 ταυτάριθμη απόφασή της τροποποιήθηκε η αριθ. 6324/03-02-2017 απόφα- ση που αφορά ανάρτηση του δασικού χάρτη της Δημοτικής Ενότητας Ευεργέτουλα (προ-Κα- ποδιστριακός Ο.Τ.Α. Κάτω Τρί- τους) και της Δημοτικής Ενότη- τας Γέρας (προ Καποδιστριακοί Ο.Τ.Α. Παλαιόκηπου, Παπάδου, Περάματος, Πλακάδου και Με- σαγρού) του Δήμου Λέσβου, της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου και πρόσκληση ενδια- φερομένων για υποβολή αντιρ- ρήσεων κατά του περιεχομένου τους, αποκλειστικά και μόνο ως προς το μέρος της παραγράφου Β. και ειδικότερα ως προς την προθεσμία υποβολής των αντιρ- ρήσεων και την καταληκτική ημερομηνία αυτής ως εξής: «Καλείται κάθε ενδιαφερόμενος, αφού λάβει γνώση του περιεχο- μένου του αναρτημένου κατά τα προηγούμενα δασικού χάρτη, να υποβάλει τις τυχόν αντιρρήσεις του εντός αποκλειστικής προθε- σμίας, η οποία αρχίζει την 13η Φε- βρουαρίου 2017, ημέρα Δευτέρα. Η καταληκτική ημερομηνία της παραπάνω προθεσμίας είναι η 07η Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη για τους κατοίκους εσω- τερικού και για τους κατοικούντες ή διαμένοντες στην αλλοδαπή».

Ανακοίνωση τέταρτης τροποποίησης της αριθ. 6324/03-02-2017 (ΑΔΑ: 6ΜΒΠΟΡ1Ι-8ΧΡ) απόφασης ανάρτησης δασικού χάρτη της Δημοτικής Ενότητας Ευεργέτουλα (προ-Καποδιστριακός Ο.Τ.Α. Κάτω Τρίτους) και της Δημοτικής Ενότητας Γέρας (προ Καποδιστριακοί Ο.Τ.Α. Παλαιόκηπου, Παππάδου, Περάματος, Πλακάδου και Μεσαγρού) του Δήμου Λέσβου, της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου και πρόσκληση ενδιαφερομένων για υποβολή αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου τους, αποκλειστικά και μόνο ως προς την προθεσμία υποβολής των αντιρρήσεων και την καταληκτική ημερομηνία αυτής.

Από την Διεύθυνση Δασών Λέσβου, ανακοινώνεται ότι

με την 46601/03-08-2017 (ΑΔΑ: ΩΖΙ4ΟΡ1Ι-Ι6Α) ταυτάριθμη απόφασή μας τροποποιήθηκε η αριθ. 6324/03-02-2017 (ΑΔΑ: 6ΜΒΠΟΡ1Ι-8ΧΡ) απόφασή που αφορά  ανάρτηση του δασικού χάρτη της Δημοτικής Ενότητας Ευεργέτουλα (προ-Καποδιστριακός Ο.Τ.Α. Κάτω Τρίτους) και της Δημοτικής Ενότητας Γέρας (προ Καποδιστριακοί Ο.Τ.Α. Παλαιόκηπου, Παππάδου, Περάματος, Πλακάδου και Μεσαγρού) του Δήμου Λέσβου, της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου και πρόσκληση ενδιαφερομένων για υποβολή αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου τους, αποκλειστικά και μόνο ως προς το μέρος της παραγράφου Β. και ειδικότερα ως προς την προθεσμία υποβολής των αντιρρήσεων και την καταληκτική ημερομηνία αυτής ως εξής:

«Β. Καλείται κάθε ενδιαφερόμενος, αφού λάβει γνώση του περιεχομένου του αναρτημένου κατά τα προηγούμενα δασικού χάρτη, να υποβάλει τις τυχόν αντιρρήσεις του εντός αποκλειστικής προθεσμίας, η οποία αρχίζει την 13η Φεβρουαρίου 2017 ημέρα Δευτέρα.
Η καταληκτική ημερομηνία της παραπάνω προθεσμίας είναι η 07η Σεπτεμβρίου 2017 ημέρα Πέμπτη για τους κατοίκους εσωτερικού και για τους κατοικούντες ή διαμένοντες στην αλλοδαπή.

Για την ενημέρωση του περιεχομένου του αναρτημένου δασικού χάρτη καθώς και τον τρόπο υποβολής αντιρρήσεων, λειτουργεί Σημείο Υποστήριξης της Ανάρτησης του Δασικού Χάρτη (ΣΥΑΔΧ), το οποίο βρίσκεται:

ΣΥΑΔΧ Λέσβου, με έδρα τα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου Κτίριο Διοίκησης, 3ος όροφος, Κουντουριώτη 77, 81131 Μυτιλήνη, τηλ. επικ.: 2251350985 (και φαξ), 2251350978, e-mail: dxlesvos@ apdaigaiou.gov.gr


Η λειτουργία του ΣΥΑΔΧ είναι καθημερινή, καθ΄όλη τη διάρκεια του χρονικού διαστήματος υποβολής αντιρρήσεων, κατά τις εργάσιμες ημέρες  και ώρες από τις 07:00 έως 15:00.