Με επιτυχία και η 2η Εθελοντική Αιμοδοσία του 2017 στα Λουτρά- 32 φιάλες αίματος- 12 νέοι αιμοδότες

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Με επιτυχία  και η 2η  Εθελοντική Αιμοδοσία του 2017 στα Λουτρά


Ολόθερμα συγχαίρουμε τους 45 εθελοντές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας κατά την Εθελοντική Αιμοδοσία  της  Τετάρτης 2 Αυγούστου 2017, που έγινε στις ευρύχωρες αίθουσες του Δημοτικού Σχολείου Λουτρών.

Από τους  45 προσελθόντες αιμοδότησαν οι 32, δώδεκα  δε ήρθαν για πρώτη φορά.

Συγχαίρουμε όλους όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση της Αιμοδοσίας, τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Μυτιλήνης, το Προσωπικό του Σταθμού Αιμοδοσίας  και την ιατρό του χωριού μας κα Μαρία Δουκάκη, για την άριστη συνεργασία καθώς και για την άψογη συμπεριφορά τους προς τους εθελοντές αιμοδότες. Επίσης συγχαίρουμε τον Μιχάλη Κούνια  που σχεδίασε την αφίσα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, τη Μαρία Γεωργίου Σαμαρτζή που βοήθησε στις αιμοληψίες, τον Νίκο Συράκη, την Μαρία Ορφανού, την Άννα Αχλάδα καθώς και όλα τα μέλη της Επιτροπής που βοήθησαν. Επιπλέον ευχαριστούμε θερμά  την  Πρωτοβάθμια  Σχολική Επιτροπή Δήμου Λέσβου καθώς και τη διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Λουτρών Εριφύλλη Χιωτέλλη για την παραχώρηση των αιθουσών του Σχολείου.   
       
Ένα  μεγάλο ευχαριστώ και θερμά συγχαρητήρια στις συγχωριανές μας  Μυρσίνη Ορφανού, Σοφία Μαμώλη, Κατερίνα Κινικλή, Μαρία Γεωργίου Σαμαρτζή, Ελένη Μαρίνου Πασπατή καθώς και στο συγχωριανό μας Χρήστο Τατάκη που πρόσφεραν εκλεκτά κεράσματα στους εθελοντές αιμοδότες.
      

Το επόμενο διάστημα θα προγραμματίσουμε νέες κοινωνικές   πρωτοβουλίες ως προσφορά προς τους Εθελοντές Συγχωριανούς και Συγχωριανές μας.