Βράβευση του Μουσείου Ούζου της Ποτοποιίας Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης από το TripAdvisor.

Ο κορυφαίος ταξιδιωτικός οργανισμός TripAdvisor απένειμε για έκτη συνεχόμενη χρονιά τα πιστοποιητικά διάκρισης βραβεύοντας τις επιχειρήσεις που λαμβάνουν σταθερά θετικά σχόλια από τους επισκέπτες τους.


Το Μουσείο Ούζου της Ποτοποιίας Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, "Ο Κόσμος του Ούζου", ξεχώρισε στο διαγωνισμό και βραβεύτηκε από το TripAdvisor για τις συνεχόμενες διθυραμβικές κριτικές. Συνυπολογίζοντας  την ποιότητα, την ποσότητα  και την επικαιρότητα των κριτικών των ταξιδιωτών που μυήθηκαν στον Κόσμο του Ούζου και βίωσαν αυτή  την μοναδική εμπειρία ξενάγησης το μουσείο διακρίθηκε για την ελκυστικότητά του ως αξιοθέατο.

Και όλα αυτά στην Πρωτεύουσα του Ούζου, στο  Πλωμάρι της Λέσβου, όπου το αποστακτήριο της Ποτοποιίας Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης τοποθετημένο σε έναν εξαιρετικό ελαιώνα, γιορτάζοντας περισσότερα από 120 χρόνια ιστορίας και παράδοσης υποδέχεται τους επισκέπτες σε μια μοναδική εμπειρία ξενάγησης για όλες τις αισθήσεις. Επισκεπτόμενοι τον βραβευμένο Κόσμο του Ούζου θα ακούσετε την ιστορία του εθνικού ποτού, θα βιώσετε την ιεροτελεστία της απόσταξης στους 18 μικρούς χάλκινους άμβυκες,  θα παρακολουθήσετε την διαδικασία της εμφιάλωσης,  θα αγγίξετε με τα χέρια σας τα βότανα και τους καρπούς της Λεσβιακής Γης, θα ταξιδέψετε στο χρόνο μέσα από τη συλλογή μουσειακών αντικειμένων και θα γευτείτε το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου μέσα από τις γευσιγνωσίες.

Θερινό Ωράριο: Μάιος-Οκτώβρης
Τρίτη-Σάββατο 10:00-15:00
Χειμερινό Ωράριο: Σεπτέμβρης-Απρίλης
Τετάρτη-Παρασκευή 10:00-15:00

Είσοδος: 2 ευρώ

Δωρεάν είσοδος σε φοιτητές, ανέργους και νέους κάτω των 18 ετών.
Ξεναγήσεις για περισσότερα από 20 άτομα γίνονται κατόπιν συνεννόησης  στο τηλέφωνο 22520 31450.

Ιστοσελίδα:


Μπορείτε να διαβάσετε τις κριτικές των χρηστών στην ιστοσελίδα: http://bit.ly/2rCiUzq