Το νέο καλοκαιρινό στέκι της Μυτιλήνης άνοιξε- Ταράτσα «The Brothers»- Βουρνάζων 25 Μυτιλήνη (pics)

Μία νέα μόδα έκανε την εμφάνιση της στη Μυτιλήνη αλλάζοντας τα δεδομένα στην καλοκαιρινή διασκέδαση.


Κλέβοντας στοιχεία από άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, επιχειρηματίες τόλμησαν μέσα στην κρίση και μετέτρεψαν τις ταράτσες σε εντυπωσιακά καφέ-μπαρ, μεταλλάσσοντας το αστικό τοπίο και μαζί την εικόνα της πόλης… από ψηλά.
      
Το γνωστό σε όλη την Λέσβο «The Brothers» βλέπει πια ουρανό με ανανεωμένο κατάλογο γεμάτο καλοκαιρινές προσθήκες.

Στο κέντρο ακριβώς της πόλης, το «The Brothers» μοιάζει να βρίσκεται μίλια μακριά από το καυσαέριο και τον θόρυβο. Ωραία χαλαρωτική μουσική συνοδεύει ευχάριστα τα μεσογειακά πιάτα σας ή τον καφέ σας. Αν θέλετε τη συμβουλή μας: αγοράστε ένα ωραίο καλοκαιρινό μυθιστόρημα και ανεβείτε στην ταράτσα του «The Brothers»  να το απολαύσετε μαζί με ένα σάντουιτς κι έναν κρύο καφέ.

Το «The Brothers» προσφέρει εξαιρετικούς καφέδες, παγωμένo τσάι σε διάφορες γεύσεις, μπυρίτσες και ό,τι άλλο συμπληρώνει μαζί με τις διακριτικές μουσικές τους τη χαλαρή ζωή της πόλης από ψηλά.

Η ταράτσα του «The Brothers»  λειτουργεί καθημερινά από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ και περιμένει όλους εσάς να απολαύσετε τον καφέ, το αναψυκτικό, το ποτό σας και τα διαφορετικά πιάτα με νέες γεύσεις...

Η ομάδα του «The Brothers» θα ετοιμάζει καθημερινά το καλύτερο πρωινό με λαχταριστά κρουασάν, ντόνατς, κρέπες και μπουγάτσα που θα σας μείνει αξέχαστη!

Δοκιμάστε επίσης πρωτότυπα φρέσκα σάντουιτς με γευστικούς συνδυασμούς που θα απογειώσουν τη γεύση!

Και αν αναζητάτε την καλύτερη πίτσα της πόλης το «The Brothers» θα σας ενθουσιάσει με τη χειροποίητη ζύμη, τα ολόφρεσκα υλικά και μια συνταγή που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς!

Το «The Brothers» είναι η ιδανική πρόταση για ολες τις ώρες της ημέρας… πριν η μετά τη δουλειά, το σχολείο, το φροντιστήριο ή το shopping!

Πάρτε την παραγγελία μαζί σας, δοκιμάστε το delivery στο χώρο σας ή απλά …επισκεφθείτε τους!

Θα το βρεις στην Βουρνάζων 25 στην Μυτιλήνη- (Έναντι ΟΤΕ και ΕΛΤΑ Μυτιλήνης)

Όλες οι γεύσεις του «The Brothers» έρχονται στο σπίτι σας με ένα τηλεφώνημα στο τηλ: 22510-24524 η με online παραγγελία στο fagi.gr

Η LesvosPost Media εύχεται Καλές Δουλειές και καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα!!!
  
«The Brothers» δοκιμάστε το!

Δείτε εδώ όλο το φωτογραφικό άλμπουμ