Super εκπτώσεις από την Blue Star Ferries για όσους επιλέξουν να κάνουν τις διακοπές τους ή απλά να ταξιδέψουν στην Λέσβο

Σειρά προσφορών για όσους επιλέξουν να κάνουν τις διακοπές τους ή απλά να ταξιδέψουν προς τα νησιά του βορείου Αιγαίου, έχει θεσπίσει για φέτος η «Blue Star Ferries».


θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τη Λέσβο και την Χίο. 

Η προσφορά ισχύει στα εισιτήρια μετάβασης και επιστροφής από/προς Πειραιά για Μυτιλήνη και Χίο, σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών, στα ΙΧ αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες. Η προσφορά δεν ισχύει για τις κατηγορίες «Super Οικονομική» και «Special Οικονομική», και για τις ενδιάμεσες διαδρομές.

Για την παροχή της έκπτωσης, απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίζουν στα κατά τόπους συνεργαζόμενα πρακτορεία, αποδεικτικό, το οποίο να επιβεβαιώνει τουλάχιστον τέσσερις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα σε κάποιον από τους συγκεκριμένους προορισμούς, καθώς και η προσκόμιση του καταθετηρίου τραπέζης με την εξόφληση ή προκαταβολή προς το ξενοδοχείο ή το ενοικιαζόμενο κατάλυμα. Το αποδεικτικό θα επιδεικνύεται στις αρμόδιες υπηρεσίες του πλοίου, κατά την επιβίβαση για έλεγχο και θα πρέπει να είναι εμφανές το όνομα και το σύνολο των διανυκτερεύσεων.

«Super Οικονομική»

Η «Super Οικονομική» αφορά τιμή εισιτηρίου 20 ευρώ το άτομο και ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων, στην οικονομική θέση, σε κάθε δρομολόγιο, στη γραμμή Β.Α. Αιγαίου (Χίος - Μυτιλήνη - Ψαρά - Οινούσσες) και τη γραμμή Πειραιά - Σάμου. Δεν ισχύει για τις ενδιάμεσες διαδρομές, ενώ με την συγκεκριμένη προσφορά δεν ισχύουν εμπορικές εκπτώσεις. Η έκδοση των εισιτηρίων γίνεται ταυτόχρονα με την κράτηση θέσης.  Τα εισιτήρια αυτά δεν ακυρώνονται, δεν μετατρέπονται σε ανοικτής ημερομηνίας και δεν είναι δυνατή η αλλαγή του προορισμού, της ημερομηνίας και ώρας ταξιδίου. Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται. Η συγκεκριμένη κατηγορία θέσης («Super Οικονομική») δεν διατίθεται για κρατήσεις μέσω ίντερνετ.

«Special Οικονομική»

Η «Special Οικονομική» προσφορά αφορά 20% έκπτωση στην οικονομική θέση, ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων, σε κάθε δρομολόγιο, για τις γραμμές Χίος - Μυτιλήνη - Ψαρά - Οινούσσες και τη γραμμή Πειραιά - Σάμου.  Η προσφορά δεν ισχύει για τις ενδιάμεσες διαδρομές, επίσης δεν ισχύουν εμπορικές εκπτώσεις.

Η έκδοση των εισιτηρίων γίνεται ταυτόχρονα με την κράτηση θέσης.  Τα εισιτήρια αυτά ακυρώνονται, μετατρέπονται σε ανοικτής ημερομηνίας (ισχύει η πολιτική ακυρώσεων της εταιρείας) και είναι δυνατή η αλλαγή της ημερομηνίας ταξιδίου. Σε περίπτωση που ο επιβάτης ταξιδέψει σε περίοδο που δεν ισχύει η προσφορά, θα μπορεί να αλλάξει το εισιτήριό του, πληρώνοντας την αντίστοιχη διαφορά. Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται.

20% έκπτωση στις δίκλινες καμπίνες

Ακόμη η εταιρεία προσφέρει 20% έκπτωση σε όσους ταξιδέψουν σε δίκλινες καμπίνες. Η προσφορά ισχύει για την γραμμή Χίος - Μυτιλήνη - Ψαρά - Οινούσσες, μόνο για τις δίκλινες εξωτερικές και εσωτερικές καμπίνες (LUX, Α2 & ΑΒ2). Για την συγκεκριμένη προσφορά ισχύουν εμπορικές εκπτώσεις. Η προσφορά δεν ισχύει για τις ενδιάμεσες διαδρομές.

Τα εισιτήρια αυτά ακυρώνονται, μετατρέπονται σε ανοικτής ημερομηνίας (ισχύει η πολιτική ακυρώσεων της εταιρείας) και είναι δυνατή η αλλαγή της ημερομηνίας ταξιδίου. Σε περίπτωση που ο επιβάτης ταξιδέψει σε περίοδο που δεν ισχύει η προσφορά, θα μπορεί να αλλάξει το εισιτήριό του, πληρώνοντας την αντίστοιχη διαφορά. Η προσφορά ισχύει και ανά κρεβάτι, όπου οι συγκεκριμένοι τύποι καμπινών το επιτρέπουν.  Η έκπτωση έχει υπολογισθεί στο Σύστημα Κρατήσεων.

Κάρτα «SeaSmiles»


Παρέχεται έκπτωση 50% έκπτωση στα ΙΧ αυτοκίνητα, για τη γραμμή Χίος - Μυτιλήνη - Ψαρά - Οινούσσες, για τους κατόχους της κάρτας «SeaSmiles». Η προσφορά ισχύει και για τις ενδιάμεσες διαδρομές. Η συγκεκριμένη έκπτωση δεν ισχύει για κρατήσεις μέσω ίντερνετ.