Νέο συμβούλιο ανακοίνωσε ο Αιολικός Μυτιλήνης- Ξανά πρόεδρος ο Σ. Γριππιωτης-Τεχνικός Δ/ντης ο Γ. Μανουσος

Νέο συμβούλιο ανακοίνωσε ο Αιολικός Μυτιλήνης


Με γνωστά πρόσωπα που έχουν αφήσει το στίγμα τους όλα αυτά τα χρόνια στον Αιολικό και με τον Σταύρο Γρυππιώτη, όπως αναμενόταν, μπροστάρη, η ομάδα της Μυτιλήνης ξεκινά και φέτος την προσπάθειά της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Την Δευτέρα το βράδυ το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα με τον επί σειρά ετών Πρόεδρο του Αιολικού να επιστρέφει στην ηγεσία της ομάδας μετά από ένα μικρό διάλειμμα, καθώς δεν υπήρχε εναλλακτική λύση.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή ο Γρυππιώτης πρότεινε τόσο στον Παναγιώτη Ανδριώτη όσο και στον Φώτη Κάναρο να ηγηθούν, εκείνοι ωστόσο αρνήθηκαν και ως εκ τούτου προκειμένου να μην οδηγηθεί ο σύλλογος σε αδιέξοδο, μπήκε ο ίδιος μπροστά. 

Ο Γιάννης Μανούσος αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής και σε συνεργασία με τον Γιάννη Πολλαετίδη θα προχωρήσουν στον καταρτισμό του ρόστερ της ομάδας, ενώ από σήμερα θα προχωρήσουν και τα υπόλοιπα διαδικαστικά θέματα για την κυκλοφορία των διαρκείας κτλ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε συνεδρίασή του χθες 10-07-2017 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ε.Π.Σ. Αιολικός, το οποίο έχει ως εξής:

Γριππιώτης Σταύρος, Πρόεδρος

Κάναρος Φώτιος, Αντιπρόεδρος

Γεωργής Ευστράτιος, Γενικός Γραμματέας

Βερρής Παντελέων, Ταμίας

Αλμπάνης Στυλιανός, Γενικός Διευθυντής

Δελόγκος Ευστράτιος, Έφορος Ποδοσφαίρου

Τυροπώλης Παναγιώτης, Έφορος Υποδομών

Αναπληρωματικά μέλη θα είναι οι Παναγιώτης Κουλουκάκης, Στρατής Αλμπάνης, Νίκος Ψαρρός, Αγγελική Λεμονιά και Μανώλης Αρμενάκας. 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνεται ότι την θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας του Αιολικού αναλαμβάνει ο Ιωάννης Μανούσος.