Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης καταγγέλλει την παράνομη κατάληψη στη Διοίκηση του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης καταγγέλλει


Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης καταγγέλλει, την παράνομη κατάληψη μικρής μερίδας (αναρχικών) συλλογικοτήτων /σχημάτων στη Διοίκηση του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Δε νοείται, μια μειοψηφία για ακόμη μία φορά - εν μέσω εξεταστικής - να αφήνει το Ίδρυμα ακέφαλο χωρίς βέβαια την απόφαση ή έστω τη συγκατάθεση των Φοιτητικών Συλλόγων. 

Ξέρουμε και γνωρίζουμε, οτι οι συγκεκριμένοι επαναστάτες (!!), "παίρνουν" την κατάσταση στα χέρια τους κατά το δοκούν. 

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης ως εγγυήτρια δύναμη του Πανεπιστημίου Αιγαίου, δεν θα επιτρέψει σε καμία περίπτωση, μειοψηφίες της τάξης των 10-12 φοιτητών και μη (γιατί οι μισοί δεν έχουν σχέση με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου) , να ορίζουν τις τύχες εκατοντάδων φοιτητών.

Αρχής γενομένης αυτής της καταγγελίας, θα προτείνουμε σε όλους τους Φοιτητικούς (και δημοκρατικά εκλεγμένους) Συλλόγους του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Μονάδα της Μυτιλήνης να καταγγείλουν την παράνομη αυτή κατάληψη, και οι 6 Πρόεδροι των Συλλόγων να ερθούν σε επαφή με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου για να αντιμετωπισθεί γρήγορα αυτή η κατάσταση. Υπάρχουν φοιτήτριες/ες που πρέπει άμεσα να μεταβούν στις γραμματείες τους.

Με μεγάλη προσοχή θα παρακολουθούμε (και) τις κινήσεις της Πρυτανείας ως προς αυτή την κατεύθυνση. Δυο μέρες τώρα πάρα ταύτα, λάμπει διά της απουσίας της.

Δεν θα κρίνουμε εμείς επ´ουδενί το θέμα για το οποίο επανεμφανίστηκαν οι επαναστάτες μας. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα επιβάλλουμε στην Δικαιοσύνη τις απόψεις μας. 

Ως πολιτικός οργανισμός όμως, όπου μας εμπιστεύεται το 75% της φοιτητικής κοινότητας, έχουμε την υποχρέωση της εύρυθμης λειτουργίας του Πανεπιστημίου.

Πράξεις όπου κάποιοι θέλουν να πάρουν την (όποια) κατάσταση στα χέρια τους, και για οποιοδήποτε θέμα, θα μας βρίσκουν (πολιτικά) απέναντι τους.

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου δεν θα μετατραπεί σε ορμητήριο όλων αυτών των μπαχαλάκιδων η των αναρχικών , που ονειρεύονται ο λόφος του Ξενία να μετατραπεί σε Εξάρχεια, όπου θα κάνουν ότι θέλουν.

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ 

ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ