Εξορμήσεις, γλεντια και ομιλίες από την Τομεακή Επιτροπή Λέσβου του ΚΚΕ στα χωριά του νησιού μας

Η Τομεακή Επιτροπή Λέσβου του ΚΚΕ συνεχίζει την πλατιά εξόρμηση στα χωριά του νησιού μας.


Με την ανακοίνωση και το κουπόνι στο χέρι, συζητούν με τον κόσμο, μιλάνε για τις θέσεις του Κόμματος πάνω σε όλα τα ζητήματα και τους καλούν να συμπορευτούν με το ΚΚΕ και να το ενισχύσουν και οικονομικά. Το προηγούμενο Σάββατο (22 Ιούλη), με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία στην Κάπη από την Νίκη Τσιριγώτη, καθώς η πλατεία γέμισε από κόσμο.

Πέρα από τα γλέντια που έχουν προγραμματιστεί μέσα στον Αύγουστο, έχουν προγραμματιστεί και οι παρακάτω πολιτικές ομιλίες:

Την Παρασκευή 28 Αυγούστου στις 9:30 το βράδυ στην πλατεία του Μανταμάδου, με ομιλητή τον Γιάννη Ζαφειρίου, μέλος του γραφείου της ΤΕ Λέσβου του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 29 Ιούλη στις 8 το απόγευμα, στην πλατεία αγοράς της Αγιάσου, με ομιλητή τον Σταύρο Τάσσο, βουλευτή Λέσβου του ΚΚΕ.

Λαϊκά Γλέντια:

Η ΚΟΒ Μανταμάδου σας καλεί την Πέμπτη 3 Αυγούστου και ώρα 9 το βράδυ στην ταβέρνα του ΧΙΩΤΕΛΛΗ (στο Μανταμάδο). Θα υπάρχει ζωντανή μουσική και πλούσια δώρα.

Η ΚΟΒ Αγιάσου σας καλεί την Παρασκευή 11 Αυγούστου και ώρα 9 το βράδυ στην πλατεία αγοράς Αγιάσου. Θα υπάρχει ζωντανή μουσική και πλούσια δώρα.

Οι ΚΟΒ Κάπης, Αργένου, Κλειούς και Σκαμιάς, σας καλούν την Παρασκευή 11 Αυγούστου και ώρα 9 το βράδυ στην πλατεία της Αργένου. Θα υπάρχει ζωντανή μουσική με την ορχήστρα του Ντίνου Αλεξανδρή και πλούσια δώρα.

Η ΚΟΒ Ερεσού σας καλεί την Κυριακή 13 Αυγούστου και ώρα 9 το βράδυ, σε ταβέρνα στην πλατεία του χωριού. Θα υπάρχει ζωντανή μουσική πλούσια δώρα.


Η ΚΟΒ Θερμής σας καλεί το Σάββατο 19 Αυγούστου και ώρα 9 το βράδυ, στην αγορά της Θερμής. Θα υπάρχει ζωντανή μουσική με «Τα φώτα απέναντι» και πλούσια δώρα.