Betmasters.gr: Σειρά του Γιουρόπα Λιγκ

ΑΕΚ και Ολυμπιακός έπαιξαν τα δικά τους παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ, τώρα σειρά παίρνουν οι άλλοι τρεις εκπρόσωποί μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.


Φουλ των ελληνικών ομάδων για την Πέμπτη, αφού και οι τρεις ομάδες μας παίζουν στα προκριματικά του Γιουροπα λιγκ. ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Πανιώνιος δίνουν τα πρώτα παιχνίδια τους για τον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. 

Δες όλες τις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος!

Μετά τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ λοιπόν που έπαιξαν για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έρχεται η σειρά των τριών εκπροσώπων μας στο Γιουρόπα Λιγκ, την δεύτερη στην τάξη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ο ΠΑΟΚ, παίζει πρώτος χρονικά (19:30) στην Ουκρανία. Αντίπαλός του η Ολιμπίκ Ντόνετσκ, μια όχι και τόσο γνωστή στο ευρύ κοινό ομάδα, που δεν έχει και κάτι το ιδιαίτερο να επιδείξει ούτε ως ιστορία, ούτε ως παρών (ρόστερ, επιτυχίες). Ο ΠΑΟΚ ως φαίνεται θα στηριχθεί στον περσινό κορμό, με τους Πρίγιοβιτς και Ενρίκε να έχουν εναρμονιστεί πλήρως με την ομάδα. Ειδικά ο Σέρβος φορ έκανε καταπληκτική προετοιμασία.

Λίγα λεπτά αργότερα (19:45) θα γίνει η σέντρα στο Τελ Αβίβ, όπου ο Πανιώνιος παίζει με τη Μακάμπι. Ο πάλαι ποτέ μεγάλη δύναμη του Ισραηλινού ποδοσφαίρου, έχει χάσει τα "σκήπτρα" τα τελευταία δυο χρόνια από τη Χάποελ Μπιερ Σεβά και πλέον παίζει στο Γιουρόπα Λιγκ. Παραμένει ομάδα με σταθερές αξίες και καλούς, έμπειρους ποδοσφαιριστές. Καμία σχέση με την Γκόριτσα που αντιμετώπισε στον προηγούμενο γύρο ο "Ιστορικός". Χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια πλέον. 

Τελευταίος ρίχνεται στη μάχη ο Παναθηναϊκός. Οι "πράσινοι" παίζουν με την Γκαμπάλα, μια ομάδα που ξυπνάει άσχημες αναμνήσεις στους φίλους της ομάδας, αφού πριν λίγα χρόνια τους απέκλεισε πάλι στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, με τον Ντοντό (νυν παίκτη της Λάρισας) να κάνει την "κηδεία" μέσα στη Λεωφόρο. Πλέον ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι αποδυναμωμένος ως ρόστερ, αλλά όλοι έχουν πίστη στην πολύ καλή δουλειά του Μαρίνου Ουζουνίδη και του Νίκου Γιάγκου (γυμναστής) στην προετοιμασία. Ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς σίγουρα είναι το ζητούμενο για τους "πράσινους". 

Γενικά, ακόμα 26 παιχνίδια έχει αύριο το μεγάλο αυτό πρόγραμμα της διοργάνωσης. Μεγάλες ομάδες μπαίνουν πλέον στο "παιχνίδι" όπως η Αϊντχόφεν, η Φενέρμπαχτσε, η Ζενίτ, η Μπιλμπάο, η Μίλαν, η Μαρσέιγ, και η Έβερτον.