Betmasters.gr: Champions League, Gold Cup και Βραζιλία

Τελειώνει η δεύτερη προκριματική φάση του Champions League.


Ολοκληρώνεται η δεύτερη προκριματική φάση του Champions League με τους δέκα τελευταίους επαναληπτικούς της Τετάρτης. Σχεδόν όλα τα ζευγάρια είναι αμφίρροπα, αφού τα σκορ των πρώτων αγώνων δεν έδωσαν ξεκάθαρο προβάδισμα σε κάποια ομάδα, εκτός από τη Λέγκια, τη Σάλτσμπουργκ και τη Σέλτικ που πήραν προβάδισμα από δύο γκολ και πάνω. Σημαντική ημέρα και για τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος καλείται να προασπίσει το 1-0 της Κύπρου μέσα στην έδρα της Ντουντελάνζ. Από εκεί και πέρα, στο πρόγραμμα υπάρχουν δύο αναμετρήσεις για τα προημιτελικά του Gold Cup και επτά παιχνίδια για την 15η αγωνιστική του Campeonato Brasileiro.

Δες Δωρεάν Προγνωστικά Ποδοσφαίρου!

Ξεκινάμε με τα προκριματικά του Champions League. Έχουμε φτάσει στην τελευταία... πράξη της δεύτερης φάσης τους και εκεί βρίσκουμε τον ΑΠΟΕΛ να παλεύει για την πρόκριση. Οι πρωταθλητές Κύπρου φιλοξενούνται από την Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο και θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν το 1-0 υπέρ τους στο ΓΣΠ, με το "θρύλο" σίγουρα να έχει το πάνω χέρι όσον αφορά την πρόκριση. Στα άλλα ματς, εύκολο απόγευμα αναμένεται να έχουν οι Λέγκια και Σάλτσμπουργκ απέναντι σε Μάριεχαμν και Χιμπέρνιαν αντίστοιχα, καθώς στο πρώτο ματς είχαν επιβληθεί εύκολα με 3-0 εκτός έδρας και πλέον αρκεί μια καλή διαχείριση αυτού του σκορ. Σίγουρα ξεχωρίζει το ντέρμπι μίσους και θρησκευτικού φανατισμού μεταξύ Σέλτικ και Λίνφιλντ με τους Σκοτσέζους να έχουν πάρει το πλεονέκτημα, ύστερα από 0-2 μέσα στο Μπέλφαστ. Τα άλλα ζευγάρια είναι λίγο εώς πολύ αμφίρροπα, αφού το σκορ του πρώτου αγώνα είναι στη διαφορά του γκολ. Τα υπόλοιπα ζευγάρια είναι: Ρόζενμποργκ - Ντάνταλκ, Κοπεγχάγη - Ζίλινα, Κουκέσι - Σέριφ, Λουντογκόρετς - Ζαλγκίρις, Μάριμπορ - Ζρνιέσκι και Χόνβεντ - Χάποελ Μπιέρ Σεβά.

Φεύγοντας μακριά από το ευρωπαϊκό έδαφος, κατευθυνόμαστε προς τις ΗΠΑ. Εκεί, το Gold Cup ολοκλήρωσε τη φάση των ομίλων και μετά από ένα διήμερο ρεπό μπαίνει στο... πραγματικό τουρνουά με τα νοκ άουτ. Δύο αναμετρήσεις, λοιπόν, υπάρχουν για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Στην πρώτη, η Κόστα Ρίκα (πρώτη στον Α' όμιλο) αντιμετωπίζει τον Παναμά (δεύτερος στο Β΄Όμιλο) σε ένα εξαιρετικά αμφίρροπο ματς, το οποίο αναμένεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον όσων το παρακολουθήσουν. Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, οι ΗΠΑ (πρώτες στο Β' Όμιλο) διασταυρώνουν τα ξίφη τους με το Ελ Σαλβαδόρ (τρίτο στο Γ' Όμιλο) και σίγουρα η "αστερόεσσα" έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, τόσο για τη διαφορά δυναμικότητας, όσο και γιατί παίζει εντός έδρας.

Κλείνουμε το πρόγραμμα της Τετάρτης με Βραζιλία. Το Campeonato Brasileiro έχει φτάσει στην 15η αγωνιστική του και όσο πάει γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό. Αν αρχίσει, δε, να γκελάρει και η Κορίνθιανς, το πρωτάθλημα θα αποκτήσει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον. Η πρωτοπόρος φιλοξενείται από την Αβάι, η οποία ψάχνει τους βαθμούς για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη και τέτοια ματς είναι πάντα επικίνδυνα για τον οποιονδήποτε. Η δεύτερη Γκρέμιο δοκιμάζεται στην έδρα της Βιτόρια, ενώ η τρίτη Σάντος υποδέχεται την Σαπεκοένσε. Μεγάλο ματς για την τετράδα έχουμε στο Ρίο, όπου η Φλαμένγκο υποδέχεται την Παλμέιρας, την ώρα που η Σάο Πάουλο παίζει καθοριστικό ματς για την... επιβίωσή της απέναντι στη Βάσκο Ντα Γκάμα. Πόντε Πρέτα - Κοριτίμπα και Ατλέτικο Μινέιρο - Μπαΐα τα άλλα δύο ματς που ολοκληρώνουν την ημέρα.