Το μεγαλύτερο event του καλοκαιριού: Κωνσταντίνος ΑΡΓΥΡΟΣ + Otherview Live 04/08 στην PLAZ (Ακτή Τσαμακια Μυτιλήνης)

Το πρώτο ισχυρό «μπαμ» στην νυχτερινή διασκέδαση της Λέσβου είναι γεγονός!

Ο διάσημος Έλληνας τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός έρχεται για μια και μοναδική εμφάνιση στην πρωτεύουσα της Λέσβου. Πιο συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος λαϊκός ερμηνευτής θα εμφανιστεί σύντομα στην “PLAZ COCKTAIL & SNACK BAR” την Παρασκευή 04/08 στην Ακτή Τσαμακια Μυτιλήνης.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο καλλιτεχνικό όνομα που έρχεται την φετινή χρονιά στη Μυτιλήνη και αναμένεται να γίνει πανικός, καθώς ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχει φανατικό κοινό στην Λέσβο. Θα τραγουδήσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του όπως: «Όσα νιώθω», «Το συμπέρασμά μου», «Τα κατάφερες», «Αθήνα - Θεσσαλονίκη» αλλά και το τελευταίο του μεγάλο σουξέ «Ξημερώματα». 

Μαζί του το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας, οι Otherview 

Τιμή Εισόδου με Ποτό 20 Ευρώ! Τηλέφωνο  Κρατήσεων 6971-561220

Χορηγός επικοινωνίας και υποστήριξης www.LesvosPost.com

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Κωνσταντίνος ΑΡΓΥΡΟΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017

"Στα αστέρια πάμε" ... ως τα "Ξημερώματα"

Όπως κάθε χρόνο έτσι και το φετινό καλοκαίρι ο Κωνσταντίνος ΑΡΓΥΡΟΣ θα μας χαρίσει μοναδικές βραδιές με εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο! Ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του, τον Αύγουστο ταξιδεύει  σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδας για ένα εντυπωσιακό live που θα κερδίσει για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις!

Μετά τις Sold out εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και τις επιτυχίες του τελευταίου του δίσκου "Όσα νιώθω" να έχουν φτάσει την κορυφή των προτιμήσεων των Ελληνικών Ραδιοφώνων και με ρεκόρ προβολών στο YouTube , ο Κωνσταντίνος Αργυρός έρχεται για πρώτη φορά στην ΜΥΤΙΛΗΝΗ για ένα μαγικό βράδυ που το περίμενες καιρό!

Μαζί του , το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας, οι Otherview σε ένα εντυπωσιακό act καθώς και μια οκταμελής ορχήστρα καταξιωμένων μουσικών! 

Με την υποστήριξη του Δήμου Λέσβου & του Αιολικού Μυτιλήνης.

Τιμή Εισόδου με Ποτό 20 Ευρώ! Τηλέφωνο  Κρατήσεων 6971-561220


 #Live #Argiros #Ksimeromata #SummerTour2017


Χορηγός επικοινωνίας και υποστήριξης www.LesvosPost.com

Η PLAZ COCKTAIL & SNACK BAR μια «όαση» διασκέδασης και χαλάρωσης στην Μυτιλήνη, που από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενδείκνυται για μπάνιο, χαλάρωση σε αναπαυτικές ξαπλώστρες, καφέ και ποτό στο ξύλινο deck σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα, με φοβερά πάρτι που κρατούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 


More Info - Κρατήσεις:

PLAZ  COCKTAIL & SNACK BAR

Στην Ακτή Τσαμακια

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 697-1763034

Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Καλοκαίρι στην Λέσβο 2017»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos


Το LesvosPost.com είναι ένας από τους μεγάλους χορηγούς επικοινωνίας και αρωγός της PLAZ  COCKTAIL & SNACK BAR