Σύλληψη 7 μεταναστών στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης για πλαστογραφία και απόπειρα παραβίασης περιορισμών διαμονής

Σύλληψη 7 μεταναστών στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης

Σύλληψη έξι (6) αλλοδαπών στον αερολιμένα της Μυτιλήνης, για πλαστογραφία και απόπειρα παραβίασης περιορισμών διαμονής
Συνελήφθησαν, το Σάββατο (08-07-2017) στον αερολιμένα της Μυτιλήνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου, έξι (6) αλλοδαποί, υπήκοοι τρίτων χωρών, οι οποίοι κατηγορούνται για πλαστογραφία και  απόπειρα παραβίασης περιορισμών διαμονής.

Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Αθήνα, επιδεικνύοντας, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Επίσης, κατά τον έλεγχο, διακριβώθηκε ότι στους συλληφθέντες είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, από τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές, αναφορικά με τη μη απομάκρυνσή τους από το νησί της Λέσβου.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου.

Σύλληψη μίας αλλοδαπής στον αερολιμένα της Μυτιλήνης, για πλαστογραφία και απόπειρα παραβίασης περιορισμών διαμονής

Συνελήφθη, την Παρασκευή (07-07-2017) στον αερολιμένα της Μυτιλήνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου, μια 25χρονη αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία και για απόπειρα παραβίασης περιορισμών διαμονής.

Ειδικότερα, η 25χρονη προσπάθησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Αθήνα, επιδεικνύοντας, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ένα δελτίο αιτήσαντος διεθνή προστασία, το οποίο όπως διακριβώθηκε, ήταν πλαστό.

Επίσης, κατά τον έλεγχο, προέκυψε ότι στην προαναφερόμενη αλλοδαπή είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, από τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές, αναφορικά με τη μη απομάκρυνσή της από το νησί της Λέσβου.


Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου.