ΠΕΝΤΕ χρόνια ενημέρωσης…. ΠΕΝΤΕ χρόνια LesvosPost "15/07/12-15/07/17"


Το LesvosPost.com κλείνει σήμερα αισίως ΠΕΝΤΕ χρόνια λειτουργίας από τις 15 Ιουλίου του 2012 όταν και ξεκινήσαμε το ταξίδι της ενημέρωσης…!


Αγαπητοί αναγνώστες.

Mε το μήνυμα αυτό, καταρχήν, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξη σας στην προσπάθεια που κάνουμε καθημερινά εδώ και 5 (πέντε) χρόνια για την καθημερινή σας ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Λέσβο και όχι μόνο, φτάνοντας τα 4 εκατ. επισκέψεις σε πάνω από 25 χώρες στον κόσμο.

Από τις 15 Ιουλίου 2012 που ξεκίνησε το www.LesvosPost.com (ανήκει στον όμιλο LesvosPost Media Group) και κλείνοντας τον 5ο χρόνο καθημερινής ενημέρωσης με νέα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, ενδιαφέροντα άρθρα, και ειδήσεις από την Λέσβο που ως σκοπό έχουν την ενημέρωση όλων μας γύρω από θέματα που αφορούν τον Λεσβιακό Λαό, έχουμε παρουσιάσει με σοβαρότητα και εγκυρότητα, αμεσότητα και αφοσίωση στην ενημέρωση, όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις αλλά και την καθημερινή ροή των ειδήσεων που αφορούν όλους τους Λέσβιους, σε όλο τον κόσμο!

Το LesvosPost.com από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του έθεσε ως σκοπό την άµεση και έγκυρη ενημέρωση, χωρίς κοµµατικές ή άλλες εξαρτήσεις. Μεταφέρει 24 ώρες το εικοσιτετράωρο όλη την ειδησεογραφία στον υπολογιστή, το tablet, το smart phone.

Υπηρετώντας πιστά αυτό το σκοπό, κατόρθωσε να διεισδύσει σε εκατομμύρια αναγνώστες σε όλη την Ελλάδα, ξεπερνώντας κατά πολύ τα γεωγραφικά όρια της Λέσβου, που κατά προτεραιότητα καλύπτει ειδησεογραφικά.

Πολύ γρήγορα, χάρη στη δική σας στήριξη, αναδείχθηκε ενά από τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης του νησιού μας, με χιλιάδες επισκέψεις σε καθημερινή βάση.

Η μαχητικότητα, η αμεσότητα και η εγκυρότητα, ήταν στοιχεία που συνέβαλαν στη διαμόρφωση του LesvosPost.com ως το μέσο με την πληρέστερη ενημέρωση γύρω από την τοπική και όχι μόνο επικαιρότητα. Συμπληρώνοντας πέντε χρόνια λειτουργίας, βαδίζουμε στο επόμενο βήμα, κάνοντας της φωνή μας ακόμη πιο δυνατή.

Σήμερα, 5 χρόνια μετά, μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι ότι ανταποκριθήκαμε στις υψηλές απαιτήσεις της νέας ηλεκτρονικής εποχής, που αλλάζει τη Δημοσιογραφία και την Ενημέρωση.

Το LesvosPost εδραιώνει μέρα με τη μέρα τη θέση της στη συνείδηση του αναγνωστικού κοινού ως μια σοβαρή πρόταση στον τομέα της ενημέρωσης.

Ευχαριστούμε θερμά τους αναγνώστες μας, οι οποίοι μας επιλέγουν καθημερινά, 5 ΧΡΟΝΙΑ τώρα, για την ενημέρωσή τους, στηρίζοντας έτσι το πιο φιλόδοξο εγχείρημα των τελευταίων ετών στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Σταθερή προσπάθεια και χρέος μας η παράθεση των γεγονότων με υπευθυνότητα και δυναμισμό.…

Το LesvosPost.com η LesvosPost.gr έχει γίνει μέχρι τώρα και συνεχίζει να είναι χορηγός επικοινωνίας στις μεγαλύτερες εκδηλώσεις που γίνονται στην Λέσβο και φυσικά τις καλύπτουμε όλες με φωτογραφίες και βίντεο (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Πάνω από 13 άτομα σε κάθε πόστο εθελοντικά και αφιλοκερδώς βοηθούν ώστε να έχουμε καθημερινή και έγκυρη ενημέρωση.. Διαβάστε το μήνυμα τους:

«Όλοι εμείς οι άνθρωποι της LesvosPost Media Group αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας τιμάτε με την επιλογή σας, αλλά και σε όλες τις Επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται για τη διαφήμισή τους και χάριν στους οποίους, η LesvosPost Media είναι μια υγιής Επιχείρηση, συνεπής στις υποχρεώσεις της, χωρίς δανεισμό και κρατικό χρήμα. Όλοι οι πόροι μας είναι φανεροί και προέρχονται αποκλειστικά και μόνον από την διαφήμιση Επιχειρήσεων. Με τη δύναμη που μας δίνετε όλοι εσείς, συνεχίζουμε...»

Μήνυμα του Δ/ντη του LesvosPost.com, (επικεφαλής LesvosPost Media Group) Στεφάνου Γεώργιου:

«Σαν σήμερα πριν 5 χρόνια γεννήθηκε ένα μικρό παιδάκι που κατά την διάρκεια 5 χρόνων έγινε ενήλικος… Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χιλιάδες αναγνώστες μας- Και να θυμίσουμε πως το LesvosPost.com ανήκει στους πολίτες της Λέσβου και όχι μόνο γιατί αν δεν υπήρχατε εσείς δεν θα υπήρχε το LesvosPost.com… Όσο και αν περνούν τα χρόνια και το βάρος μεγαλώνει, ένα δεν θα αλλάξει σίγουρα. Η σοβαρότητα και η αφοσίωση σε αυτό που με "Σεβασμό στην Ιστορία και την Παράδοση" επιλέξαμε να παρουσιάζουμε... To ταξίδι της ενημέρωσης συνεχίζεται….!!»

Με εκτίμηση
Δ/ντης 
LesvosPost.com, (επικεφαλής LesvosPost Media Group)
Στεφάνου Γεώργιος


Τα στοιχεία που σας παρουσιάζουμε παρακάτω είναι στοιχειά μετρήσεων που προέρχονται από το έγκυρο site μέτρησης επισκεψιμότητας ιστότοπων google analytics, του πιο αξιόπιστου συστήματος μέτρησης επισκεψιμότητας ιστοσελίδων παγκοσμίως που δημιούργησε και διαθέτει η Google.. 

Τα στατιστικά μας στα πέντε χρόνια λειτουργίας μας (15-7-12 έως 14-07-17) είναι

Επισκέπτες 4.915.495

Μοναδικοί Επισκέπτες 1.439.465

Πραγματικές προβολές σελίδων 9.307.113

(πατήστε πάνω στην εικ. για μεγέθυνση)



15-07-17 ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ…!!!!!

«15-07-12--15-07-17»