Με επιτυχία διοργανώθηκε η 1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΑΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ και ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ στην Παναγιουδα

1η  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΛΑΙΚΗΣ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ και ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ


Tην Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 στο γήπεδο Μπάσκετ της Παναγιούδας ο Α.Ε.Σ  ΘΗΣΕΑΣ Παναγιούδας συνδιοργάνωσε με το Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ του ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ,  την 1η  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΛΑΙΚΗΣ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ και ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ .

Μπροστά σε πολλούς φιλάθλους που γέμισαν το γήπεδο, ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις με το ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ του  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑΣ, που χόρεψαν παραδοσιακούς αλλά και μοντέρνους χορούς του τόπου μας, και καταχειροκροτήθηκαν

Στην συνέχεια ακολούθησε αγώνας Μπάσκετ μεταξύ των ομάδων

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΘΗΣΕΑ   (ΚΑΤΣΑΒΕΛΛΗΣ Π., ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ Κ., ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΑΚΗΣ Σ., ΜΠΡΟΥΖΑΣ Τ., ΣΑΛΑΒΟΣ Σ., ΧΩΜΑΤΑΣ Σ., ΑΝΤΩΝΕΛΛΗΣ Α., ΠΛΩΜΑΡΙΤΗΣ Δ., ΔΟΥΚΑΚΗΣ Μ., ADAM EIVERI)

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΥ  (ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ Ι., ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ Π., ΚΑΡΕΚΟΣ Π., ΒΟΛΙΚΑΚΗΣ Δ., ΖΕΣΤΟΣ Ι., ΖΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Ν., ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗΣ Σ., ΑΒΑΓΙΑΝΟΣ Μ., ΛΕΒΕΝΤΕΛΛΗΣ Π.,)

που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων στις κερκίδες,

με τελικό νικητή (54-51) την ομάδα του Θησέα.

Την παράσταση έκλεψε ο αμερικάνος παίκτης ΑDAM EIVERI(Πανεπιστήμιο της ΑΙΟVΑ),που αγωνίστηκε με την ομάδα του ΘΗΣΕΑ, και με τα καρφώματα του έδωσε άλλη αίγλη στον αγώνα.

Στο τέλος έγιναν βραβεύσεις του χορευτικού (από τον Ταμία του ΘΗΣΕΑ ,κ.ΤΣΑΜΟΥΡΑ) και της ομάδας του ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΥ (από τον ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΛΕΣΒΟΥ ,κ ΚΑΤΣΑΒΕΛΛΗ) για την συμμετοχή του  στην εκδήλωση.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ΙΓΝΑΤΙΑ            ΠΟΛΙΤΟΥ ΝΙΚΟΛΙΝΑ