Σε εξέλιξη η ημερίδα για τον τουρισμό στη Λέσβο και στο Βορειοανατολικό Αιγαίο (pics)

Διεξάγεται σήμερα στο κτίριο του Επιμελητηρίου Λέσβου στη Μυτιλήνη η Ημερίδα με θέμα: «Οι ιδιαιτερότητες του τουριστικού προϊόντος στη Λέσβο και στο Βορειοανατολικό Αιγαίο.


Ισχυρά σημεία και προϋποθέσεις ανάκαμψης», που συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ο Δήμος Λέσβου, το Επιμελητήριο Λέσβου και η Ένωση Τουριστικών, Ταξιδιωτικών και Ναυτικών Πρακτόρων Λέσβου.

Κατά την έναρξη των εργασιών της Ημερίδας η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου απηύθυνε τον ακόλουθο χαιρετισμό:

«Με χαρά σας καλωσορίζω όλους στη σημερινή συνάντηση.
Το αντικείμενο της σημερινής συνάντησης είναι ένα ζήτημα που διαρκώς μας απασχολεί και καθώς οι συνθήκες αλλάζουν και μεταβάλλονται όλοι μας έχουμε υποχρέωση με επιμονή, πειθαρχία και φαντασία να αναζητάμε τις καλύτερες λύσεις.
Έχουμε, πράγματι, ιδιαιτερότητες στο τουριστικό προϊόν μας και η ανάδειξη των ισχυρών του σημείων περνάει μέσα από την κατανόηση και την ανάλυση.
Η σημερινή μέρα είναι μια τέτοια μέρα, όπου όταν οι άνθρωποι συναντώνται και μπορούν να συζητούν δημιουργικά και διαλεκτικά προκύπτουν και απαντήσεις και βιώσιμες λύσεις.
Στο μέτωπο αυτό της υποστήριξης του τουριστικού προϊόντος μας συναντιόμαστε όλοι, ο καθένας με τη θέση του, ο καθένας με το ρόλο του και στρέφουμε τη ματιά μας και οργανώνουμε την εργασία μας προσανατολισμένοι στον κοινό στόχο.
Σας καλωσορίζουμε για μια ακόμη φορά και εύχομαι μια δημιουργική συνάντηση».