Ανοίγει το Σάββατο η Πλαζ στα Τσαμακια….αλλά χωρίς αναψυκτήριο προς το παρόν

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η ΑΔΕΛ οπού επισημάνει ότι ξεκινά η λειτουργία της Δημοτικής Πλαζ «Τσαμάκια», για την θερινή περίοδο 2017

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί να ανοίξει στις 15/06 τελικά η ΑΔΕΛ αποφάσισε το Open να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Ιουνίου.

Αξίζει να τονίσουμε ότι μέχρι να γίνει η δημοπρασία η Πλαζ στα Τσαμακια θα λειτουργεί χωρίς αναψυκτήριο, και με ωράριο λειτουργίας καθημερινά  από τις 8 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ. Στην ανακοίνωση της πάντως η ΑΔΕΛ απέφυγε να δηλώσει αν τελικά θα υπάρχει εισιτήριο και πόσο θα είναι αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες την επίβλεψη της Πλαζ και τον καθαρισμό θα τον έχουν υπάλληλοι του Δήμου Λέσβου μέχρι να γίνει η δημοπρασία και να «αναλάβει» ο νέος επιχειρηματίας.

Να σημειώσουμε ότι η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Ιουνίου και ώρα 19:00 στα γραφεία της ΑΔΕΛ στην οδό Ικτίνου 2.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Αναπτυξιακή Δημοτική Εταιρία Λέσβου Α.Ε. (Α.Δ.Ε.Λ.) ενημερώνει ότι, το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017, ξεκινά η λειτουργία της Δημοτικής Πλαζ «Τσαμάκια», για την θερινή περίοδο 2017, με ωράριο λειτουργίας καθημερινά  από τις 8 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ.


Διαβάστε το άρθρο παρέμβαση που είχε γράψει το LesvosPost πριν λίγες ημέρες:

Μερικές αλήθειες για την Πλαζ στα Τσαμακια Μυτιλήνης.. που δεν έχουν ακουστεί… (pics)