Η ΟΝΝΕΔ δίπλα στους σεισμόπληκτους της Λέσβου με την δράση «ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ»

Η ΟΝΝΕΔ δίπλα στους σεισμόπληκτους της Λέσβου


Με πάγια στόχευση τη προσφορά στους ανθρώπους που το έχουν περισσότερο ανάγκη, η ΟΝΝΕΔ επεκτείνει τη δράση της «ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ» για τους πληγέντες από το σεισμό της Μυτιλήνης. Η Οργάνωση εκφράζει την πεποίθηση, ότι παρά τις δύσκολες εποχές που όλοι διανύουμε, μπορούμε να συνεισφέρουμε στους συνανθρώπους μας, που αυτή τη στιγμή έχουν άμεση ανάγκη από είδη πρώτης ανάγκης. 

Στο πλαίσιο αυτό, συγκεντρώνουμε ξηρά τροφή, που δεν χρειάζεται μαγείρεμα, όπως κονσέρβες και έτοιμα γεύματα, είδη προσωπικής φροντίδας και υγιεινής καθώς και οτιδήποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα. Τα είδη θα συγκεντρωθούν στα κεντρικά γραφεία της ΟΝΝΕΔ, στην οδό Φειδιππίδου 31 και θα αποσταλούν άμεσα στους αρμόδιους τοπικούς φορείς. Ταυτόχρονα, καλούμε οποιονδήποτε θέλει να συνεισφέρει ενεργά, προσφέροντας από τα είδη που αναφέρθηκαν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία της ΟΝΝΕΔ.

Κινητοποιούμαστε όλοι για να συμβάλλουμε ενεργά στην στήριξη των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη.

Από τη Γραμματεία Τύπου και Ενημέρωσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. σε πανελλαδικό επίπεδο, στο πλαίσιο της δράσης «Δεν Είσαι Μόνος» συλλέγει τρόφιμα από όλη την Ελλάδα για τους σεισμόπληκτους κατοίκους του χωριού της Βρίσας.

Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. ΛΕΣΒΟΥ συμμετέχει στη δράση και προτρέπει τον καθένα να βοηθήσει με είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα, τα οποία θα δοθούν το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 στους σεισμόπληκτους.

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης και των τροφίμων, θα γίνει αύριο και μεθαύριο 15 και 16 Ιουνίου, στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας (Θεοκρίτου 57, 3ος όροφος) και ώρα 17:00-21:00.

Ας βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας αυτές τις δύσκολες ώρες με όποιον τρόπο μπορούμε.


Εκ του Γραφείου Τύπου