Εξαιρετικές εμφανίσεις και διακρίσεις για τους αθλητές της Αθλοκινηση Μυτιλήνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών

Εξαιρετική και  επιτυχημένη  εμφάνιση  πραγματοποίησαν οι αθλητές-τριες του «ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ  Α.Σ. Μυτιλήνης»


Εξαιρετική και  επιτυχημένη  εμφάνιση  πραγματοποίησαν οι αθλητές-τριες του «ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ  Α.Σ. Μυτιλήνης» ,  ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΤΖΙΟΥ,  ΑΡΓΥΡΟΥ ΜΑΡΙΤΑ και ΦΙΑΣΚΑ ΜΙΧΑΕΛΑ,    στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της χώρας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Στίβου Ανδρών-Γυναικών. Οι αγώνες διεξήχθησαν  στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της  Πάτρας,   το Σαββατοκύριακο 17-18 Ιουνίου 2017.

---Ο  ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΤΖΙΟΥ στο ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ των Ανδρών, με άλμα στα 5.05μ. κατετάγη στην 5η Πανελλήνια θέση του αγωνίσματος  ανάμεσα στους  12 κορυφαίους αθλητές, ενώ νικητής του αγώνα  ήταν ο  Κώστας ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ Γ.Σ. με 5.60μ. Να σημειώσουμε ότι ο Πέτρος Χατζίου από τον Οκτώβρη του 2015 διαμένει στην Αθήνα και γυμνάζετε με τον προπονητή Μανώλη  Καραγιάννη.

-----Η ΜΑΡΙΤΑ ΑΡΓΥΡΟΥ συμμετείχε  στην κούρσα των 400Μ Γυναικών και  κατετάγη στην 8η Πανελλήνια θέση  με επίδοση 58.67. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αργυρού   αν και ηλικιακά ανήκει σε μικρότερη κατηγορία των Νεανίδων, κατάφερε να διακριθεί και να βρίσκεται ανάμεσα στις 8 κορυφαίες 400άρες  αθλήτριες της χώρας.  Επίσης συμμετείχε και στην κούρσα των  200Μ Γυναικών,   όπου με επίδοση 26.61 δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του αγωνίσματος.

-----Η ΜΙΧΑΕΛΑ ΦΙΑΣΚΑ έλαβε μέρος,  στα  3000Μ με ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΠΟΔΙΑ  όπου τερμάτισε στην 10η  Πανελλήνια θέση,  με επίδοση 11.53.17 και   στα 5000Μ   με επίδοση 19.14.97  κατετάγη στην 17η θέση  ανάμεσα σε 21 αθλήτριες , κερδίζοντας πολύτιμες εμπειρίες από την συμμετοχή της.

Αξίζει να αναφερθούμε στις πολύ σπουδαίες εμφανίσεις και επιτυχίες  που πραγματοποίησαν στους παραπάνω αγώνες,  οι αθλήτριες-αθλητές  τα δικά μας παιδιά,  που ξεκίνησαν την αθλητική τους πορεία  μέσα από τα σωματεία της  ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου και  συνεχίζουν την ανοδική και επιτυχημένη πορεία στον κλασικό αθλητισμό, για τα οποία καμαρώνουμε και χαιρόμαστε με τις διακρίσεις τους,   όπως:

Της  ΓΡΗΓΟΡΙΑΣ  ΚΕΡΑΜΙΔΑ  (ΑΟ ΒΑΡΗΣ ΔΡΟΜΕΑΣ) που ήταν 1η Πανελληνιονίκης   στα 100 και στα 200μ. και   έδειξε ότι είναι για φέτος η καλύτερη σπρίντερ της Ελλάδας,   της   

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΝΤΙΝΑ  (ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ) 2η  Πανελληνιονίκης στα 3000μ. Φυσικά Εμπόδια, της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ  ΚΑΡΑΤΖΑ 3η Πανελληνιονίκης με την ομάδα Σκυταλοδρομίας  στα 4χ100μ (ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ) και του ΜΙΧΑΛΗ ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΗ-ΔΕΣΠΟΤΕΡΗ που ήταν  4ος Πανελληνιονίκης στο ΑΛΜΑ ΕΙΣ ΜΗΚΟΣ.             


Συγχαίρουμε τους αθλητές και αθλήτριές μας,  για την αξιόλογη παρουσία και εμφάνισή τους , τα  σωματεία - προπονητές  και τις οικογένειές τους και ευχόμαστε να έχουν καλή συνέχεια στις προσπάθειές τους και μια πετυχημένη αγωνιστική πορεία  όπως  επιθυμούν.