Πρώτη η παράταξη της ΔΑΚΕ στις εκλογές των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου- Όλα τα αποτελέσματα

Μετά τις εκλογές των εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης η ΔΑΚΕ παίρνει και τις εκλογές των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης


Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟ.Δ.Ε.) Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας, συγχαίρει την Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών (Δ.Α.Κ.Ε.) Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου για τη μεγάλη νίκη, που πέτυχε στις εκλογές των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που διεξήχθησαν την Τετάρτη 07 Ιουνίου 2017.  

Η Δ.Α.Κ.Ε κατάφερε, με 233 ψήφους που απέσπασε, να ανέλθει σε πρώτη δύναμη, κατακτώντας άνετα 3 έδρες. Η νίκη αυτή είναι διπλή γιατί η Δ.Α.Κ.Ε, αφενός μεν συγκέντρωσε περισσότερες ψήφους από τις άλλες παρατάξεις, αφετέρου δε κατάφερε να αυξήσει τις έδρες της σε σχέση με τα αποτελέσματα των εκλογών του 2015.  

Η μεγάλη αυτή νίκη επιβραβεύει το ήθος, την δημοκρατικότητα και την αποτελεσματικότητα των μελών της  Δ.Α.Κ.Ε. και μας δίνει δύναμη για να συνεχίζουμε τους αγώνες για ένα καλύτερο εκπαιδευτικό σύστημα. Γιατί ένα ποιοτικό σύστημα εκπαίδευσης συνεπάγεται την οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας, που τώρα την έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

Είμαστε σίγουροι ότι η νέα πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης , θα ανταποκριθεί πλήρως στις προσδοκίες των εκπαιδευτικών της Λέσβου, οι οποίοι,  βλέποντας τη διαρκή υποβάθμιση αλλά και τη διάλυση της εκπαίδευσης, έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στη Δ.Α.Κ.Ε. Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου.

ΝΟ.Δ.Ε. ΛΕΣΒΟΥ


Η ΔΑΚΕ Π.Ε. Λέσβου ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και μας ανέδειξαν πρώτη δύναμη στις εκλογές για το  Δ.Σ. του συλλόγου , και αντιπροσώπων στη ΔΟΕ. Με τη στήριξη και την ψήφο σας συνεχίζουμε δυνατά, αγωνιστικά και με δημιουργική διάθεση για να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο αύριο  για την εκπαίδευση, και τον Εκπαιδευτικό.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2017 ΓΙΑ Δ.Σ. & Δ.Ο.Ε.

ΨΗΦΙΣΑΝ: 714  ΛΕΥΚΑ 23  ΑΚΥΡΑ 13

ΕΓΚΥΡΑ 678

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
ΑΡ.ΨΗΦΩΝ
Δ.Α.Κ.Ε. /ΠΕ
233
ΑΓΩΝ. ΣΥΣΠ. ΕΚ/ΚΩΝ- ΠΑΜΕ
144
Ε.Ρ.Α.
81
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
80
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ  ΠΑΡΑΡΕΜΒΑΣΗ
54
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΕΞ. ΕΚΠ/ΚΩΝ
47
ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΠ/ΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
39