ΠΡΟΣΟΧΗ: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Μυτιλήνης- Δείτε ποιοι δρόμοι επηρεάζονται

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις


Ανακοινώνεται ότι, κατόπιν της υπ’ αριθ. 12/2017 από 12-06-2017 απόφασης του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, την 15-06-2017 ημέρα Πέμπτη και κατά τις ώρες από 08.30 έως 13.30, πρόκειται να πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στην οδό Γ. Μούρα στη Μυτιλήνη και συγκεκριμένα από τη συμβολή αυτής με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, έως τη συμβολή της με την οδό Λοχαγού Μανωλακέλλη, λόγω εκτέλεσης εργασιών της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Λέσβου).

Λόγω της προαναφερθείσας διακοπής της κυκλοφορίας των οχημάτων στην παραπάνω οδό, θα ισχύσουν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Τα οχήματα που θα κινούνται επί της οδού Αρχοντίδη, με κατεύθυνση την οδό Γ. Μούρα, δεν θα επιτρέπεται να πραγματοποιούν αριστερή στροφή στην οδό Γ. Μούρα.

Τα οχήματα που θα κινούνται επί της οδού Γ. Μούρα, με κατεύθυνση από την περιοχή της Βαρειάς προς το Ναυτικό Όμιλο, θα πραγματοποιούν υποχρεωτική πορεία στην οδό Βολογιάννη.

Τα οχήματα που θα κινούνται στην οδό Ελ. Βενιζέλου, δεν θα επιτρέπεται να εισέρχονται στην οδό Γ. Μούρα.

Τα οχήματα που θα κινούνται στην οδό Βασάλου, με κατεύθυνση προς την οδό Γ. Μούρα, θα πραγματοποιούν υποχρεωτική δεξιά πορεία στην οδό Γ. Μούρα.

Τα οχήματα που θα κινούνται στην οδό Πατέστου, με κατεύθυνση προς την οδό Γ.Μούρα, θα πραγματοποιούν υποχρεωτική δεξιά πορεία στην οδό Αρχοντίδη.


Το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης πρόκειται να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή, καθώς και για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.