Συνάντηση της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου

Συνάντηση της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου


Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου συναντήθηκε στα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου με τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Αλεξίου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που τους απασχολούν και κυρίως αυτό της περαιτέρω αποδυνάμωσης των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου λόγω του μεταναστευτικού καθώς σύμφωνα με υπουργική απόφαση μετακινούνται στα νεοσύστατα τμήματα διαχείρισης μετανάστευσης και φύλαξης του προαναχωρησιακού 98 αστυνομικοί υπάλληλοι και αποδυναμώνονται οι περιφερειακές υπηρεσίες, ιδίως των Αστυνομικών Τμημάτων του Πολιχνίτου και της Άντισσας. Τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου επεσήμαναν και τις ανάγκες που έχουν σε οχήματα και λοιπό εξοπλισμό.


Η Περιφερειάρχης αντιλαμβανόμενη τη σοβαρότητα των θεμάτων που τέθηκαν, διαβεβαίωσε την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου ότι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συμπαραστεκόμενη με κάθε δυνατό τρόπο στο δύσκολο έργο τους, θα συνεχίσει να εξαντλεί όλες τις δυνατότητες υποστήριξης.