Betmasters.gr: Παρηγοριά μας οι Εθνικές Ομάδες

Πέμπτη με Κύπελλο Συνομοσπονδιών και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ-21. Τέσσερα ματς συνολικά σε αυτές τις δυο διοργανώσεις!


Με εθνικές ομάδες συνεχίζεται η ποδοσφαιρική (και στοιχηματική) ζωή μας την Πέμπτη. Από τη μια έχουμε το κύπελλο Συνομοσπονδιών με δυο ακόμα παιχνίδια, ενώ ταυτόχρονα μην ξεχνάμε πως είναι εν εξελίξει και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ-21 στα γήπεδα της Πολωνίας.

Δες εδώ Δωρεάν Προγνωστικά Ποδοσφαίρου!

Στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών λοιπόν, έχουμε την δεύτερη αγωνιστική για τον δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης. Εκεί όπου το μεγάλο ματς γίνεται το βράδυ (21:00) ανάμεσα στη Γερμανία και τη Χιλή. Τα δυο φαβορί για πρόκριση, έχοντας κερδίσει τα πρώτα τους παιχνίδια, θα παίξουν για την πρώτη θεση. Πιο έμπειρο μοιάζει το ρόστερ της Χιλής, χάρη στις επιλογές του Γιόακιμ Λεβ για τη Γερμανία, αλλά το ταλέντο των Γερμανών είναι κάτι παραπάνω από πλούσιο. Λίγο νωρίτερα (18:00) το Καμερούν παίζει με την Αυστραλία. Φαίνονται λίγο καλύτεροι οι πρωταθλητές Αφρικής, όμως η απειρία τους σαν ομάδα, μπορεί να τους στερήσει πράγματα.
Στο Euro U-21, φτάνουμε την τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Θυμίζουμε, πως οι 3 πρώτοι και ο καλύτερος δεύτερος θα προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης που γίνεται στην Πολωνία. Την Πέμπτη, οι Άγγλοι παίζουν με τους Πολωνούς και με νίκη βγαίνουν πρώτοι, ενώ την ίδια ώρα η Σλοβακία παίζει με τη Σουηδία. Οι Σλοβάκοι έχουν 3 βαθμούς, οι Σουηδοί έχουν 2 και οι πρώτοι έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να βρεθούν στα ημιτελικά αν τελικά τερματίσουν δεύτεροι.