Betmasters.gr: Αρχίζει το Κύπελλο Συνομοσπονδιών!

Πρεμιέρα με το ματς Ρωσία - Νέα Ζηλανδία


Σε ένα καλοκαίρι χωρίς μεγάλη διοργάνωση, το Κύπελλο Συνομοσπονδιών αποτελεί πραγματικά μια "όαση" τόσο για τους φιλάθλους, όσο και για τους παίκτες του στοιχήματος. Το φετινό διεξάγεται στη Ρωσία (η οποία θα διοργανώσει το Μουντιάλ το 2018) και ξεκινάει σήμερα με τον αγώνα της διοργανώτριας Ρωσίας εναντίον της Ν. Ζηλανδίας. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν κανονικά αγωνιστικές σε Αργεντινή και Βραζιλία, ενώ στην Ευρώπη συνεχίζονται τα πρωταθλήματα σε Νορβηγία και Φινλανδία. 

Στην Ισπανία έχουμε τον επαναληπτικό αγώνα για τα ημιτελικά των play off ανόδου στην Primera Division ανάμεσα σε Χετάφε και Ουέσκα.

Δες τις εξελίξεις στο Νόμιμο Στοίχημα Online!

Πρεμιέρα, λοιπόν, έχει το Κύπελλο Συνομοσπονδιών με την αναμέτρηση Ρωσία - Ν. Ζηλανδία. Οι Ρώσοι παίρνουν μέρος ως διοργανωτές του επόμενου Μουντιάλ και θα προσπαθήσουν από την αρχή να θέσουν τις βάσεις, ώστε να πετύχουν κάτι αξιόλογο. Τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ βρίσκεται συνεχώς σε μεταβατικό στάδιο, ενώ αν και πήρε μέρος στα τελευταία δύο μεγάλα τουρνουά (Μουντιάλ 2014, EURO 2016) αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων. Έφτασε ο καιρός για κάτι μεγάλο επιτέλους. Οι Νεοζηλανδοί, από την άλλη, πήραν το εισιτήριο για τη διοργάνωση ως πρωταθλητές Ωκεανίας το 2016, όμως σίγουρα αποτελούν τον πιο αδύναμο κρίκο από τις 8 ομάδες και το κύριο μέλημά τους θα είναι αρχικά μήπως καταφέρουν να σκοράρουν ή το πολύ να μην αποχαιρετήσουν με 0 βαθμούς. 

Από εκεί και πέρα, στην Primera Division της Αργεντινής έχουμε πέντε συνολικά ματς για την 28η αγωνιστική. Η πρωτοπόρος Μπόκα Τζ. δοκιμάζεται στην έδρα της Αλντοσίβι, ενώ ενδιαφέροντα είναι τα Ατλέτικο Ραφαέλα - Κίλμες, Βελέζ - Σαρμιέντο και Εστουδιάντες - Μπελγράνο. Στη Βραζιλία, η 8η αγωνιστική του Campeonato Brasileiro ξεκινάει με τα παιχνίδια Γκοϊανιένσε - Ατλέτικο Παραναένσε, Βάσκο Ντα Γκάμα - Αβάι και Σάντος - Πόντε Πρέτα. 

Περνώντας στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ισπανία, βρίσκουμε τον επαναληπτικό αγώνα για τα ημιτελικά των play off ανόδου στην Primera Division ανάμεσα σε Χετάφε και Ουέσκα. Το πρώτο ματς είχε λήξει ισόπαλο 2-2 στην έδρα της δεύτερης. Όποια ομάδα προκριθεί, στον τελικό θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Κάντιθ - Τενερίφη.

Τέλος, στη Νορβηγία η 13η αγωνιστική της Eliteserien ξεκινάει με το παιχνίδι Κρίστιανσουντ - Άαλεσουντ, ενώ η αντίστοιχη της φινλανδικής Veikkausliiga περιέχει τα ματς ΗΙFK - Kέμι, Ροβανιέμι - Ίντερ Τούρκου και SJK - Βάασα.