Betmasters.gr: Το μπασκετάκι να 'ναι καλά

Δεύτερος τελικός στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και πρώτος τελικός ΝΒΑ ανάμεσα στους Γουόριορς και τους Καβαλίερς.


Μπορεί την Πέμπτη να μην υπάρχει ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον, όμως μην αγχώνεστε. Το μπάσκετ ήρθε και θα μας σώσει! Με τελικούς Basket League αλλά και τελικούς NBA για τους ξενύχτηδες. Βασικά για να το θέσω σωστά: Και να μην ξενυχτάς όλη τη χρονιά, ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΒΑ! Θα ξενυχτήσεις!
Δες όλες τις νόμμες εταιρείες στοιχήματος

Αρχίζουμε με τα «ενδότερα». Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (21:00) στο Ο.Α.Κ.Α. Οι «πράσινοι» πρέπει να ισοφαρίσουν τη σειρά αν θέλουν να έχουν ελπίδες για τον τίτλο. Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του στο πρώτο ματς, όμως πέρσι έκανε όχι ένα, αλλά δυο «break» στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου. Μια ενδεχόμενη νίκη τώρα, θα «τελειώσει» ουσιαστικά το πρωτάθλημα, αφού κανείς δεν έχει γυρίσει από 0-2 όντας με μειονέκτημα έδρας.


Μεταφερόμαστε στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, εκεί που το κορυφαίο μπασκετικό γεγονός της χρονιάς λαμβάνει χώρα: Τελικοί ΝΒΑ. Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς εναντίον Κλίβελαντ Καβαλίερς. Κεβιν Ντουράντ, Στεφ Κάρι, Ντρέιμον Γκριν εναντίον Λεμπρόν Τζέιμς, Κάιρι Ίρβινγκ, Κέβιν Λοβ. Το ζευγάρι των δυο προηγούμενων τελικών συναντάται εκ νέου. Και οι φετινοί τελικοί αναμένονται πιο «καυτοί» από ποτέ! Η ώρα είναι λίγο απαγορευτική (04:00) αλλά αν δεν ξενυχτήσεις για τους τελικούς του ΝΒΑ, για τι θα ξενυχτήσεις;