Betmasters.gr: Kαι ο Κριστιάνο στο 'χορό'!

Πορτογαλία - Μεξικό και Καμερούν - Χιλή τα δύο ματς της ημέρας για το Κυπέλλο Συνομοσπονδιών


Καθημερινότητά μας θα γίνει μέχρι και τον τελικό της 2 Ιουλίου το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, ενώ σήμερα διεξάγεται η πρώτη αγωνιστική των ομίλων με δύο αναμετρήσεις. Αυτές είναι η ματσάρα Πορτογαλία - Μεξικό, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι έτοιμος για την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου και το Καμερούν - Χιλή. Από εκεί και πέρα, έχουμε κλασικά αγώνες για τις πρώτες κατηγορίες Αργεντινής και Βραζιλίας, ενώ στην Ευρώπη βρίσκουμε ματς από τη Νορβηγία, τη Φινλανδία και τα play off ανόδου στην Primera Division της Ισπανίας.

Δες Δωρεάν Προγνωστικά Στοιχήματος!

Ξεκινάμε από το Κύπελλο Συνομοσπονδιών και την αναμέτρηση Πορτογαλία - Μεξικό. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η παρέα του έρχονται στα γήπεδα της Ρωσίας με την όρεξη... ανοικτή για νέους τίτλους μετά την κατάκτηση του Εuro το περασμένο καλοκαίρι. Οι Ίβηρες διαθέτουν την καλύτερη ομάδα (θεωρητικά πάντα) αυτήν τη στιγμή στη διοργάνωση και αυτό που μένει είναι να το αποδείξουν και στην πράξη. Το Μεξικό, από την άλλη, έρχεται με στόχο τη διάκριση, αφού ύστερα από το τρόπαιο που κέρδισε στην ήπειρό του, συνεχίζει τις επιτυχίες και στα προκριματικά για το Μουντιάλ, όπου η ομάδα του Οσόριο οδηγεί την κούρσα στον όμιλό της και βρίσκεται με το ένα πόδι στο Μουντιάλ. Στο άλλο ματς της ημέρας, το Καμερούν υποδέχεται τη Χιλή σε ένα ματς που ενδέχεται να κρίνει τη δεύτερη θέση του ομίλου.

Επιστρέφοντας στην καθημερινότητά μας, πάμε μια βόλτα από την Αργεντινή, όπου συναντάμε τα ντέρμπι Νιούελς Ολντ Μπόις - Λανούς και Ρίβερ Πλέιτ - Ρασίνγκ Κλούμπ, ενώ το πρόγραμμα συμπληρώνουν τα ματς Πατρονάτο - Τίγκρε, Ιντεπεντιέντε - Ολίμπο και Ντεφένσα Χουστίσια - Ατλέτικο Τουκουμάν. Στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι Φλουμινένσε - Φλαμένγκο, ενώ στην έδρα της Μπαΐα δοκιμάζεται η Παλμέιρας. Σάο Πάουλο - Ατλέτικο Μινέιρο, Σαπεκοένσε - Μποταφόγκο και Σπορ Ρεσίφε - Βιτόρια είναι τα άλλα τρία ματς της ημέρας.

Πηγαίνοντας ξανά προς την Ευρώπη κάνουμε μια στάση στην Ισπανία, όπου βρίσκουμε τον επαναληπτικό αγώνα των ημιτελικών των play off ανόδου στην Primera Division ανάμεσα στην Τενερίφη και την Κάντιθ. Το πρώτο ματς έληξε με 0-1 υπέρ των φιλοξενούμενων, οπότε οι γηπεδούχοι έχουν μπροστά τους μεγάλο "ανήφορο". Ανεβαίνοντας, πιο βόρεια και συγκεκριμένα στη Νορβηγία βρίσκουμε πέντε αγώνες για την 13η αγωνιστική, με τις εκτός έδρας δοκιμασίες των πρωτοπόρων (Ρόζενμποργκ και Σάρπσμποργκ) σε Χάουγκεσουντ και Σάντεφιορντ αντίστοιχα να ξεχωρίζουν. Τέλος, δε μπορεί να λείπει και η Veikkauslliga από το... χορό, η οποία έχει δύο αγώνες στο πρόγραμμα: Kουόπιο - Ελσίνκι και Μάριεχαμν - Γιβάσκιλα.