Ξεσήκωσε τα Βατερά η Anastasia Giousef στο 1ο Daylight του ARENA Beach Bar-Στα decks ήταν ο Niko Papoutsanis (Pics, vid)

Ήταν ίσως το πιο HOT beach party του φετινού καλοκαιριού έως τώρα στο νησί…


Πλήθος κόσμου άρχισε να συσσωρεύεται την Κυριακή 11/06/17 με επικίνδυνους ρυθμούς - και απ’ ό,τι φάνηκε, με άγριες διαθέσεις - στο χώρο του πιο «ξεφαντωτικού» beach-bar στα Βατερά!

Η καλοκαιρινή σεζόν έχει ανοίξει εδώ και λίγες μέρες και ήδη ο κόσμος αρχίζει πλέον να επιλέγει για την έξοδό του τα παραλιακά καταστήματα της Λέσβου.

Το πρώτο Daylight Party στο ARENA -Vatera Beach Bar- για το καλοκαίρι του 2017 παρόλο που μας τα χάλασε.. ο καιρός (ευτυχώς δεν έβρεξε..) στέφτηκε με απολυτή επιτυχία.

Οι παρέες είχαν αρχίσει από νωρίς να γεμίζουν τον χώρο του ARENA -Vatera Beach Bar- απολαμβάνοντας τον καφέ, το ποτό αλλά και το φαγητό του, λίγα μέτρα από το σημείο που... σκάει το κύμα, παρόλο που ο καιρός ήταν συννεφιασμένος …αλλά ευτυχώς δεν έβρεξε και έτσι το κέφι παρέμεινε αμείωτο!

Το ARENA -Vatera Beach Bar αποτελεί ένα από τα ωραιότερα και σίγουρα το πιο glamour beach bar στο νησί. Είναι τοποθετημένο στη μεγαλύτερη παραλία της Λέσβου και για ακόμα μια χρονιά είναι εδώ, για να ταράξει τα νερά της ημερήσιας, αλλά και της βραδινής διασκέδασης. Θέλετε κι άλλα; … 

Σφηνάκια, υποβρύχια, ασταμάτητος χορός χαρακτήρισαν ένα ακόμα beach party στο «Arena beach-bar» στα Βατερά, που έγραψε ιστορία!

Την μουσική του 1ου Daylight Party ανέλαβε ο dj Niko Bilias Papoutsanis με summer house vibes και την διασκέδαση η Anastasia Giousef με sexy χορούς. 

-Τα είχε όλα το 1ο Daylight

Καυτά κορμιά να λικνίζονται στον ρυθμό της μουσικής του dj και να απολαμβάνουν χορεύοντας από ευφάνταστα κοκτέιλ μέχρι ντους σαμπάνιας.

Το ARENA -Vatera Beach Bar, στην ομώνυμη παραλία με την χρυσαφένια άμμο και τα καταγάλανα νερά, είναι το απόλυτο beach bar που ντύνει μουσικά τις καλοκαιρινές διακοπές μας και αποτελεί must εμπειρία για κάθε επισκέπτη, που δεν φεύγει από εδώ πριν δύσει ο ήλιος.

Με αποκαλυπτικό μαγιό και σέξι πόζες η χορεύτρια Αναστασία Γιούσεφ προκάλεσε... πανικό στο ARENA -Vatera Beach Bar-. 

Το χθεσινό απόγευμα στα Βατερα ήταν ανατρεπτικό με την sexy χορεύτρια Αναστασία Γιουσέφ να προκαλεί πανικό με τα οπίσθια της και τους Sexy χορους της στα μπαρ του ARENA. 

Η sexy Aναστασία που είναι μισή Ελληνίδα μισή Αιγύπτια της αρέσει το oriental και οτιδήποτε έχει σχέση με την ανατολή την τραβαέι...

Εμάς στην Αναστασία μας αρέσουν πάρα πολλά πράγματα αλλά αν όντως την έχετε δει από κοντά θα δείτε πως το καλύτερο της σημείο είναι η... πίσω κίνηση!

Το χει το κορίτσι! Πάντα χαμογελαστή, δείχνει ότι αγαπάει την δουλεια την και ότι κάνει το κάνει με πάθος...

Η νεαρή χορεύτρια τον χειμώνα δίνει ρεσιτάλ λικνισμάτων και έκανε pause για βουτιές στα μέρη μας.

Με κορμί που κολάζει και Άγιο και μαύρισμα που δεν πετυχαίνει το καλύτερο solarium, η sexy Αναστασία δεν περνά ποτέ απαρατήρητη! Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Από τις φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθούν μπορείτε να πάρετε μόνο μία μικρή γεύση από το σκηνικό που «στήνεται» καθημερινά στο Arena Beach Bar στα Βατερά… Αν θέλετε να αποκτήσετε πλήρη εικόνα, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να περάσετε έστω και για βόλτα από κει… Φροντίστε, μόνο, να έχετε χρόνο στη διάθεσή σας…

Χορηγός επικοινωνίας και υποστήριξης του 1ου Daylight
Party ήταν η LesvosPost WEB TV

Η LesvosPost WEB TV έδωσε το παρόν στο 1ο Daylight party του  ARENA -Vatera Beach Bar- και κατέγραψε τα παρακάτω πλάνα και φωτογραφίες..


Δείτε το βίντεο:



Δείτε τις φωτογραφίες-Μπορείτε ελευθέρα να taggarete τα πρόσωπα σας


 ARENA -Vatera Beach Bar-, στα Βατερά Λέσβου!

Ο παράδεισος του καλοκαιριού, αξίζει να το επισκεφτείς!!!



More Info - Κρατήσεις:

Στην παραλία Βατερων

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 697-1763034

Official facebook ARENA:  ARENA -Vatera Beach Bar


Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Καλοκαίρι στην Λέσβο 2017»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos

Το LesvosPost.com θα είναι και φέτος ένας από τους μεγάλους χορηγούς επικοινωνίας και αρωγός του ARENA -Vatera Beach Bar

Για το ρεπορτάζ βοήθησαν οι:

Επιμέλεια, σκηνοθεσία, ρεπορτάζ, κάμερα, μοντάζ: Γεώργιος Στεφάνου (Δ/ντης- αρχισυντάκτης LesvosPost.com)

Φώτο-Βίντεο: Μαριλένα Σαχινι (Βοηθός αρχισυντάκτη LesvosPost.com)

Επιμέλεια Live μετάδοσης στην σελίδα LesvosPost.com official: Μαριλένα Σαχινι

Μέγας χορηγός βίντεο: ARENA

Χορηγός βίντεο:  PARIS TOURS

Παραγωγή: LesvosPost Media


«ΙΟΥΝΙΟΣ 2017»