30% έκπτωση σε όλα τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Χίο και Μυτιλήνη από την Diplomat Travel - Η προσφορά περιλαμβάνει και τα ΙΧ

Από τις 16/6/2017 όλα τα εισιτήρια προς Μυτιλήνη και Χίο -30% η προσφορά περιλαμβάνει και τα ΙΧ !


Το Diplomat Travel σε συνεργασία με την Hellenic Seaways προσφέρουν έκπτωση 30% γι αυτούς που θα επιλέξουν να κάνουν τις διακοπές τους στη Χίο και Μυτιλήνη !

Η έκπτωση ισχύει στα εισιτήρια μετάβασης και επιστροφής απο και προς Πειραιά για Χίο και Μυτιλήνη σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών, στα Ι.Χ. αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες και δεν ισχύει στις ενδιάμεσες διαδρομές. 

Απαραίτητη προϋπόθεση, για την παροχή της έκπτωσης, είναι η προσκόμιση αποδεικτικού στο πρακτορείο μας που επιβεβαιώνει τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα στη Χίο ή στη Μυτιλήνη. 

Το αποδεικτικό θα επιδεικνύεται στις αρμόδιες υπηρεσίες του πλοίου, κατά την επιβίβαση για έλεγχο και θα πρέπει να είναι εμφανές το όνομα και το σύνολο των διανυκτερεύσεων . Δεν σταματάμε όμως εδώ καθώς με εμάς πλέον κλείνεις τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια στις καλύτερες τιμές και χωρίς να χρειαστεί καν να σηκωθείς από το καναπέ σου! 

Στα στέλνουμε απευθείας στο κινητό σου ή αν θες τα παραλαμβάνεις απευθείας από το λιμάνι της αναχώρησης σου 

Τώρα το ταξίδι σου γίνεται ακόμη πιο άνετο και εύκολο με το Diplomat Travel

Δεν τελειώσαμε! Μην ξεχάσεις να κλείσεις και το ξενοδοχείο σου στη Μυτιλήνη ή στη Χίο με τιμές 20% τουλάχιστον κάτω απο τους μεγάλους ανταγωνιστές μας !

Σύγκρινε τις τιμές με οποιοδήποτε ανταγωνιστή!

Περισσότερες πληροφορίες για διαθεσιμότητα και κρατήσεις, καλέστε: 2106517509 & 2106542197/8 

Θέλεις να κάνεις τη κράτηση σου τώρα ή να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες; Κάλεσε τώρα και κάποιος εκπρόσωπος μας θα σε εξυπηρετήσει άμεσα.