23 τόνους ροδάκινα σε απόρους και δομές πρόνοιας του Δήμου Λέσβου- 9,5 τόνοι για τους σεισμόπληκτους

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου,  δικαιούχος   δωρεάν  φρούτων, παρέλαβε και θα διανείμει 23 τόνους ροδάκινα σε απόρους και δομές πρόνοιας του Δήμου Λέσβου.


Διατέθηκαν ή θα διατεθούν προς διανομή:

Σήμερα Παρασκευή:

 6 τόνοι για τους σεισμόπληκτους της Δ.Ε Πολιχνίτου,  3.5 τόνοι για τους σεισμοπαθείς Πλωμαρίου, και  3.000 κιλά συνολικά, στους φορείς: Παντοπωλείο Ιεράς Μητρόπολης Μυτιλήνης, Γηροκομείο Μυτιλήνης, Σιτίζω Καλλονής, Γηροκομείο Αγίας Παρασκευής, Συσσίτιο Ιερού Ναού Ταξιάρχη Μανταμάδου και  στον Σύλλογο με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας.

Την Δευτέρα 26/6 θα παραδοθούν:  7000 κιλά συνολικά σε Δημοτικές Ενότητες- πλήν Μυτιλήνης- και συνολικά 1900 κιλά στους: Σύλλογο Πολυτέκνων Λέσβου, Δημοτικό Καταυλισμό Φιλοξενίας Προσφύγων του Καρά Τεπέ,  στην «ΑΜΠΕΛΟ»,  «Ηλιαχτίδα» και  στην HELP για το Παιδί και τον Έφηβο.

Απο  Τρίτη 26/6/2017 μέχρι και Πέμπτη 29/6  θα γίνει η διανομή, μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων μας, για τους απόρους κατοίκους των Δημοτικών Ενοτήτων Μυτιλήνης και Θερμής  από ώρα 8.30 μέχρι 12.30, στο γνωστό σημείο της ΕΨΥΠΑΛ, στον Καρά- Τεπέ.
           
 Δικαιούχοι είναι όλοι όσοι διαθέτουν κάρτα μέλους   του Κοινωνικού  Παντοπωλείου του Δήμου ή είναι ωφελούμενοι του ΚΕΑ. Για την παραλαβή ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ μαζί τους την ταυτότητα τους και την αντίστοιχη κάρτα ή αντίγραφο της αίτησης ΚΕΑ.


Είμαστε σίγουροι ότι έχουμε  την κατανόηση όλων,  μιας δόθηκαν μεγαλύτερες ποσότητες στις Δημοτικές Ενότητες που επλήγησαν από τον σεισμό.