ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ-«ΒΑΒΕΛ 2»-02/08 στο Κάστρο Μυτιλήνης

Η ΒΑΒΕΛ 2 - βασισμένη στην 5η δισκογραφική συνάντηση της Νατάσσας Μποφίλιου με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο - ανανεώνει τον ήχο και το ύφος της και μετά τις συνεχόμενες sold out παραστάσεις σε Αθήνα Θεσσαλονίκη και Κύπρο έρχεται και στην Μυτιλήνη.


Την Τέταρτη 2 Αυγούστου η Nατάσσα Μποφίλιου θα εμφανιστεί στο θέατρο κάστρου Μυτιλήνης, πιο εξωστρεφής από ποτέ, με περισσότερο πάθος, ένταση και παλμό.

Με δύο sold out συναυλίες στην Κύπρο (26/5 – Λευκωσία & 27/5 – Λάρνακα), ξεκίνησε η καλοκαιρινή περιοδεία της Νατάσσας Μποφίλιου, η οποία θα συνεχιστεί με πολλούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και θα ολοκληρωθεί πανηγυρικά με δύο βραδιές στην  Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στις 4 & 5 Σεπτεμβρίου.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν αυτό το καλοκαίρι την καλοκαιρινή εκδοχή της ΒΑΒΕΛ 2, βασισμένη στην 5η δισκογραφική συνάντησή τους. Μία παράσταση που θριάμβευσε το χειμώνα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και στο εξωτερικό και τώρα ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα με ανανεωμένο ήχο και ύφος.

Η ΒΑΒΕΛ 2 είναι μια ολοκαίνουρια, αστραφτερή παράσταση υψηλής αισθητικής και άρτιας παραγωγής, στην οποία υπάρχουν όλα: οι μεγάλες τους επιτυχίες αλλά και απρόσμενα περάσματα σε αγαπημένες στιγμές από το παρελθόν. Μία εξαιρετική, καλοκουρδισμένη μπάντα με πρωτότυπες, διονυσιακές ενορχηστρώσεις. Οι εικόνες, τα αισθήματα, οι αφορμές που δίνουν υπόσταση στα τραγούδια τους. Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος μας προσκαλούν στη ΒΑΒΕΛ 2, για να ενώσουμε και αυτό το καλοκαίρι τις φωνές μας κόντρα στους δύσκολους καιρούς!

Την Τέταρτη 2 Αυγούστου  η παράσταση που συζητήθηκε όσο λίγες τη χρονιά που πέρασε, που έγινε κοινό μυστικό και τόπος συνάντησης και ταξίδεψε σε Ελλάδα κι εξωτερικό, έρχεται στην Μυτιλήνη και μας προσκαλεί να ενώσουμε τις φωνές μας κόντρα στους δύσκολους καιρούς.

nfo:

Νατάσσα Μποφίλιου
Θέμης Καραμουρατίδης
Γεράσιμος Ευαγγελάτος

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Μουσικοί:

Θέμης Καραμουρατίδης (πιάνο, ενορχηστρώσεις)
Άρης Ζέρβας (τσέλο, βοηθός ενορχηστρωτή)
Γιάννης Δημητριάδης (πλήκτρα)
Γιώργος Μπουλντής (μπάσο ηλεκτρικό και κοντραμπάσο)
Μανώλης Γιαννίκιος (τύμπανα)
Βαγγέλης Κατσαρέλης (τρομπέτα)
Γιώργος Κάστανος (κλαρινέτο-σαξόφωνο)
Nίκος Μέρμηγκας (λαούτο, λάφτα, μπουζούκι, μαντολίνο)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕΙΣ: ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

ΒΟΗΘΟΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ: ΑΡΗΣ ΖΕΡΒΑΣ

ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΞΕΒΑΝΗΣ & ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΩΤΙΣΜΩΝ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ


HΧΟΛΗΨΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΞΕΒΑΝΗΣ – ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ