To τριήμερο του Αγίου Πνεύματος παίρνουμε το ποδήλατό μας και πάμε Μόλυβο- Εκδηλώσεις με επίκεντρο το ποδήλατο– 3/4 Ιουνίου 2017

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Με Ποδηλατικές Δράσεις


Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου ενόψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος προσκαλεί γονείς παιδιά, αθλητές, και επισκέπτες , να επισκεφθούν την περιοχή και να περάσουν ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο με ποδηλατικές δράσεις για όλες τις ηλικίες , βραβεύσεις, street πάρτι με ζωντανή μουσική, και θεαματικά ποδηλατικά δρώμενα στον παραδοσιακό οικισμό του Μολύβου.

Πάρτε λοιπόν την καλή σας διάθεση τις φωτογραφικές μηχανές και ελάτε να δούμε μαζί και από κοντά τις ρόδες να παίρνουν φωτιά…

Με την υποστήριξη του LesvosPost.com


Αναλυτικά οι δράσεις:


ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 URBAN KIDS 

Το Σάββατο έχουμε τον αγώνα για τους μικρούς μας φίλους που θα ξεκινήσει στις 10:30 στο αλσύλλιο του Μολύβου κοντά στο γήπεδο. Παιδιά όλων των ηλικιών θα τρέξουν με η χωρίς βοηθητικές ρόδες σε διαδρομές που έχουν οριστεί ανάλογα με την ηλικία τους.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και μπορείτε να κάνετε την εγγραφή μια ώρα νωρίτερα στην γραμματεία που θα βρίσκεται στον χώρου του Αλσυλλίου. 

Απαραίτητη προϋπόθεση παιχνιδιάρικη διάθεση, και φυσικά κράνος.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

MOLYVOS SPRIND 

Ένας νέος αγώνας ξεκινά την φετινή χρονιά, είναι μια μικρή παραλλαγή του επίσημου αγώνα που κάνει η παγκόσμια ποδηλατική ομοσπονδία στα αντίστοιχα πρωταθλήματα και στους διεθνής προ ολυμπιακούς αγώνες.

Στον αγώνα που θα ξεκινήσει στις 17:00 στο αλσύλλιο του Μολύβου παίρνουν μέρος ποδηλάτες μέλη της εθνικής ομάδας ποδηλασίας και είναι αγώνας ταχύτητας με πολύ θέαμα για όσους θα τον παρακολουθήσουν.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ 21:30 ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ – STREET PARTY 

Το βράδυ του Σαββάτου στον κεντρικό δρόμο προς το λιμάνι μεταξύ των μπαρ Fuga και Πειρατές έχουμε την τιμή και την χαρά να βραβεύσουμε τον πρωταθλητή Ελλάδος ορεινής ποδηλασίας Αντωνιάδη Δημήτρη, για την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016 και για την προσφορά του στην ελληνική ποδηλασία και τον υπεραθλητή Stefen Streich για το ήθος την επιμονή και τις επιτυχίες του σε ποδηλατικούς αγώνες μεγάλων αποστάσεων.

Μέτα την ολοκλήρωση των απονομών θα απολαύσουμε μια βραδιά με ζωντανή μουσική από τους ΕΦΑΠΑΞ κλείνοντας έτσι την πρώτη ημέρα των αγώνων.

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 MOLYVOS URBAN 

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΜΟΛΥΒΟΥ

Ο παραδοσιακός αγώνας που αγαπήθηκε και έγινε θεσμός τα τελευταία χρόνια ξεκινά το πρωί της Κυριακής στις 10:00. Αφετηρία εκκίνησης το κεντρικό παρκινγκ Μολύβου.

Ο οικισμός του Μολύβου φοράει τα καλά του για να υποδεχθεί τους αθλητές σε μια διαδρομή μέσα από την παραδοσιακή αγορά, τα βραβευμένα σοκάκια , τους πλακόστρωτους δρόμους , τα μονοπάτια που οδηγούν στις γειτονιές, τις εκκλησίες, και τα βυζαντινά τείχη.

Ο βαθμός δυσκολίας ποικίλει ανάλογα με την διαδρομή και δίνει στον θεατή την δυνατότητα να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του θεάματος συμβάλλοντας εμψυχωτικά με της επευφημίες και τα χειροκροτήματα καθ όλη την διάρκεια και τα σημεία του αγώνα.

Για αυτούς που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή την τελευταία στιγμή, η γραμματεία του αγώνα θα βρίσκεται στο κεντρικό παρκινγκ μία ώρα νωρίτερα.

Βραβεύσεις των νικητών θα γίνουν στις 12:00 μετά τον τερματισμό των αθλητών.

Κατά την διάρκεια του διημέρου θα υπάρχει απαγόρευση της στάθμευσης και της κυκλοφορίας στους χώρους των αγώνων και των εκδηλώσεων εντός του οικισμού του Μολύβου.

Ελάτε να ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία είτε σαν αθλητές είτε σαν θεατές υποστηρίζοντας τις εναλλακτικές δράσεις που σκοπό έχουν να προβάλουν τον τόπο μας.



To τριήμερο του Αγίου Πνεύματος παίρνουμε το ποδήλατό μας και πάμε Μόλυβο! Σε συνεργασία με την Hellenic Seaways προσφέρουμε 50% έκπτωση σε όσους θέλουν να έρθουν στη Λέσβο και συμμετάσχουν στους αγώνες MOLYVOS URBAN MTB στις 3 και 4 Ιουνίου 2017! Δείτε περισσότερες πληροφορίες και δηλώστε συμμετοχή στο:http://molyvosmtb.com/! Προθεσμία εγγραφών: 31/5 (για ακτοπλοϊκά εισιτήρια 26/5)


Στον χάρτη μπορείτε να δείτε τις 3 διαδρομές του 4ου Ποδηλατικού Γύρου Μολύβου:

URBAN KIDS το Σάββατο 3/6 στις 10:30
URBAN SPRINT το Σάββατο 3/6 στις 17:00
URBAN MOLYVOS την Κυριακή 4/6 στις 10:00



Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com