Ο γάμος και η βάφτιση των ονείρων σας, στις «Καλαμιές»-Εκλεκτή κουζίνα, άψογη εξυπηρέτηση …δίπλα στο κύμα (Αεροδρόμιο Μυτιλήνης)

Ένας πολυχώρος… βγαλμένος σαν από παραμύθι… είναι εδώ για να φιλοξενήσει και να αγκαλιάσει… τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας!!!


Ήταν πριν 30 χρόνια όταν ξεκίνησε να λειτουργεί το εστιατόριο «Καλαμιές» λίγο μετά το αεροδρόμιο.

Το Εστιατόριο «Καλαμιές» ιδιοκτησίας της εταιρείας "ΣΑΜΙΑΚΟΣ Π. ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε" βρίσκεται σε μια μαγευτική τοποθεσία δίπλα στο κύμα..

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση με εμπειρία πάρα πολλών ετών στον χώρο της εστίασης που μεταλαμπαδεύει την πείρα της στις γαστριμαργικές απολαύσεις από γενιά σε γενιά. Διαθέτει μεγάλη γκάμα σε μεσογειακές γεύσεις.

-Γάμος, Βάφτιση, συνεστιάσεις

Το Εστιατόριο «Καλαμιές», με τον όμορφο παραμυθένιο, απλόχωρο κήπο του προσφέρει κάθε βράδυ μοναδικές στιγμές σ’ εσάς και τους καλεσμένους σας. Ο χώρος μας προσφέρεται ιδιαίτερα για γαμήλιες δεξιώσεις, αλλά και κάθε άλλο είδος δεξίωσης ή συνεστίασης. Ο γάμος σας, η βάφτιση σας, ένα επαγγελματικό γεύμα ή μια κοσμική δεξίωση γίνεται ένα αξέχαστο γεγονός με τη σφραγίδα της επιτυχίας που σας εξασφαλίζει το έμπειρο προσωπικό, αλλά και το παραδεισένιο περιβάλλον μας.

Στις "Καλαμιές" χωρούν έως και 300 άτομα.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας φροντίζει να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία σας και, αναλόγως με την περίσταση, σας συμβουλεύει για κάθε λεπτομέρεια της προετοιμασίας μιας επιτυχημένης δεξίωσης γάμου, βάφτισης η επαγγελματικής συνεστίασης. Συνθέτουμε μαζί σας το κατάλληλο μενού δίνοντας έμφαση στην ποιότητα των υλικών, στην επαγγελματική παρουσίαση των πιάτων και φυσικά στη γεύση. 

Αναλόγως με την περίσταση, βοηθάμε στο να δοθεί η χαρακτηριστική νότα της βραδιάς με συγκεκριμένες διακοσμητικές παρεμβάσεις, σε συνεργασία πάντα με το ανθοπωλείο ή τον διακοσμητή της επιλογής σας.

Το Εστιατόριο «Καλαμιές» φιλοξενεί επαγγελματικά γεύματα και δεξιώσεις υψηλών προδιαγραφών, αφού είναι επανδρωμένο κατάλληλα ώστε να καλύπτει και τις πιο απαιτητικές επιθυμίες των πελατών του.

Η καλαίσθητη κατασκευή και διακόσμηση, ο τεχνικός εξοπλισμός, το έμπειρο προσωπικό και η μουσική καθιστούν το Εστιατόριο «Καλαμιές» ιδανικό χώρο για μια ολοκληρωμένη και εντυπωσιακή παρουσίαση. Η προσοχή στη λεπτομέρεια, η προσεγμένη ατμόσφαιρα και η άψογη εξυπηρέτηση είναι η εγγύηση μας για την επιτυχία όλων των συνεστιάσεων σας.


Live μουσική με το καλύτερο λαϊκό πρόγραμμα της Λέσβου…..!!!!

Στόχος της οικογένειας Σαμιακού όταν ανανέωσαν πλήρως το Εστιατόριο «Καλαμιές» ήταν να φτιάξουν ένα χώρο που έλειπε από τη Μυτιλήνη, προκειμένου να υπάρχει μία ακόμα διαφορετική επιλογή διασκέδασης.

Πρωταρχικός τους στόχος, λοιπόν, ήταν να φτιάξουν ένα χώρο στον οποίο ο κόσμος να περνάει όμορφα, να νιώθει άνετα και να διασκεδάζει με την ψυχή του. .. Και το πέτυχε.

Το Εστιατόριο «Καλαμιές» αποτελεί ένα αξιόλογο μαγαζί για νυχτερινή διασκέδαση στη Μυτιλήνη, με καλό κόσμο, προσεκτικά επιλεγμένη μουσική, που ξεσηκώνει και ανεβάζει τη διάθεση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το Εστιατόριο «Καλαμιές Live» λειτουργεί κάθε Σάββατο καθώς και στις αργίες, με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, το οποίο μπορεί καθένας να απολαύσει είτε πίνοντας το ποτό του, είτε ανοίγοντας μπουκάλι σε τραπέζι.

Στα live του μαγαζιού μεγάλο ρόλο παίζει η οργανωμένη και έμπειρη ορχήστρα του μαγαζιού και φυσικά σε αυτή δεσπόζει το όνομα του Ντίνου Αλεξανδρή.

Η ορχήστρα αποτελείτε από τους Ντίνο Αλεξανδρή (τραγούδι) ,Λεμονιά Κωστάκη (τραγούδι), Ελισαίο Κοντάρα (μπουζούκι) , Γιώργο Λημναίο (πλήκτρα)

Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο Γιώργος Λημναίος


Το Εστιατόριο Εστιατόριο «Καλαμιές» λειτουργεί καθημερινά, μεσημέρι και βράδυ.

Επισκεφθείτε το Εστιατόριο «Καλαμιές» (δίπλα από το αεροδρόμιο Μυτιλήνης) και μια δοκιμή θα σας πείσει.

Η για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα 22510 61457 και 22510 61666

Το Εστιατόριο «Καλαμιές» διαθέτει και σελίδα στο facebook ΕΔΩ


Δείτε φωτογραφίες.