Εκπτώσεις και προσφορές στα εισιτήρια πλοίων από Blue Star και Hellenic Seaways για την Λέσβο

Εκπτώσεις και προσφορές
Με τον υδράργυρο να ξεπερνά τους 35οC ενώ ακόμα είναι αρχές Μαΐου, η θάλασσα και τα εκατοντάδες μικρά και μεγάλα νησιά του Αιγαίου περιμένουν τους Ελληνες και ξένους επισκέπτες να τους δροσίζουν με μικρές και μεγάλες ανάσες απόδρασης.

Οι μεγάλες ακτοπλοϊκές εταιρίες εν αναμονή του θερμού τουριστικά καλοκαιριού έχουν ήδη προετοιμάσει αρκετές προσφορές και εκπτώσεις για όλα τα βαλάντια, ενώ και μέσα στο καλοκαίρι θα τρέξουν πολλές προσφορές σε συνδυασμό με άλλες εταιρίες, όπως π.χ. εταιρίες κινητής τηλεφωνίας κ.λ.π.

Κάντε άμεσα και οικονομικά την κράτηση σας από την παρακάτω πλατφόρμα:





Οι προσφορές: 

Blue Star

Προσφορές γραμμών Κυκλάδων και Βορειοανατολικού Αιγαίου

SUPER ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

20 € το άτομο για Κυκλάδες, Βορειοανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα. Ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων στην οικονομική θέση, σε κάθε δρομολόγιο από/προς Πειραιά για Κυκλάδες. Δεν ισχύει για τις ενδιάμεσες διαδρομές ούτε για κρατήσεις μέσω Ιnternet.

SPECIAL ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

20% έκπτωση στην οικονομική θέση για Κυκλάδες, Βορειοανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα. Ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων στην οικονομική θέση, σε κάθε δρομολόγιο. Δεν ισχύει για τις ενδιάμεσες διαδρομές. Δεν ισχύουν εμπορικές εκπτώσεις. Η έκδοση των εισιτηρίων γίνεται ταυτόχρονα με την κράτηση θέσης, ενώ αυτά τα εισιτήρια μπορούν να ακυρωθούν και να γίνουν open.

ΚΑΜΠΙΝΕΣ

-20% έκπτωση στις καμπίνες για Κυκλάδες και για τη γραμμή ΒΑ Αιγαίου

Hellenic Seaways

Για ΒΑ Αιγαίο με συμβατικό πλοίο

Από Πειραιά: Εισιτήρια special οικονομικής θέσης από €31,00.

Για Χίο & Μυτιλήνη με συμβατικό πλοίο

Εισιτήρια super οικονομικής θέσης από €19,00.

Για Σάμο & Ικαρία με συμβατικό πλοίο

Εισιτήρια super oικονομικής θέσης από €19,00.

Οι προσφορές ισχύουν στην oικονομική θέση. Ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων με ταυτόχρονη κράτηση και έκδοση εισιτηρίου. Αν δεν χρησιμοποιηθούν μπορούν να μετατραπούν σε ανοιχτής ημερομηνίας (open).