Στα χνάρια του πατέρα του- Βρήκε αμέσως ομάδα- Στον Πανιώνιο ο Μυτιληνιός Γιώργος Μανουσος

Ο Πανιώνιος, που συμφώνησε με τον Μιχάλη Γρηγορίου, μιλά με τον 29χρονο επιθετικό Γιώργο Μανούσο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πλατανιά.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες συμφώνησε.

Όπως αναφέρει το sport24.gr σε προχωρημένες επαφές με τον Πανιώνιο βρέθηκε ο Γιώργος Μανούσος μετά το διαζύγιο με τον Πλατανιά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 29χρονος επιθετικός μίλησε με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία του έκανε κρούση μετά την αποχώρησή του από τα Χανιά. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες προέκυψε συμφωνία.

Ο Πανιώνιος ωστόσο διαψεύδει και οι άνθρωποί του υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει θέμα με τον Μανούσο. Tη σεζόν που ολοκληρώθηκε σημείωσε 9 γκολ σε 30 συμμετοχές. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Μανούσος αποχώρησε πρόωρα από τον Πλατανιά, μετά την απόφασή του να τοποθετηθεί δημοσίως για όσα καταγγέλθηκαν ότι συνέβησαν στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τον Ολυμπιακό.

Το συμβόλαιό του έληγε τον Ιούνιο του 2018, αλλά μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Μανώλη Μαθιουλάκη, λύθηκε η συνεργασία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο πατέρας του Γιώργου τωρινός πρόεδρος του Αιολικού Γιάννης Μανουσος μεγαλούργησε στον Πανιώνιο την δεκαετία του 80΄