Συνάντηση μελών του Δ.Σ. Αναγνωστηρίου με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Σαντορινιό

Την Τρίτη, 2 Μαΐου 2017, ο Πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αναγνωστηρίου συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας


Την Τρίτη, 2 Μαΐου 2017, ο Πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αναγνωστηρίου συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριο Σαντορινιό, στο γραφείο του, στη Μυτιλήνη.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Γιάννης Γιαννέλλης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο πρόεδρος του Αναγνωστηρίου παρουσίασε αναλυτικά στον κ. Υφυπουργό το μεγάλο στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Σωματείο μετά την καταστροφή της σκεπής του θεάτρου τον περασμένο Ιανουάριο. Όλους αυτούς τους μήνες το Αναγνωστήριο χωρίς να διακόψει τις δραστηριότητες, που συνεχίζονται με μεγάλο κόπο και κόστος σε άλλους χώρους αγωνίζεται να εξασφαλίσει την απαραίτητη χρηματοδότηση, ώστε να ξεκινήσουν οι απαιτούμενες μελέτες αποκατάστασης του κτηρίου, τόνισε ο κ. Κορομηλάς.

Ο κ. Σαντορινιός μέσα σ΄ ένα κλίμα κατανόησης και καλής συνεργασίας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη μεγάλη ιστορία και προσφορά του Αναγνωστηρίου για τις οποίες ήταν πολύ καλά ενημερωμένος από συνεργάτες του και άλλους βουλευτές.

Ύστερα από αναλυτική συζήτηση, όπου εξετάστηκαν πολλές πτυχές του θέματος ο κ. Σαντορινιός δήλωσε ότι θα κάνει όλες τις απαιτούμενες προσπάθειες και επαφές με τα αρμόδια Υπουργεία, ώστε να εγγραφούν  πιστώσεις και να γίνουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τις μελέτες.


ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ