Θερμής υποδοχής και ανταπόκρισης έτυχαν οι εκδηλώσεις της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Λέσβου

«Στο Πλαίσιο των Εκδηλώσεων της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Λέσβου»


Θερμής υποδοχής και ανταπόκρισης έτυχαν οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 3 και Πέμπτη 4 Μαΐου 2017, με πρωτοβουλία της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Λέσβου. Την Τετάρτη 3 Μαΐου πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα την Ασφαλή Οδήγηση στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λέσβου. Το ενδιαφέρον του κόσμου, που εκφράστηκε μέσα από την προσέλευση, τα θερμά λόγια και το ενθουσιώδες χειροκρότημα ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση μιας συλλογικής προσπάθειας με στόχο την ενημέρωση, την κινητοποίηση και την ευαισθητοποίηση των νέων ανθρώπων, των γονέων και των πολιτών γενικότερα.

Συστατικό στοιχείο της επιτυχημένης διοργάνωσης είναι η συντονισμένη προσπάθεια των ανθρώπων που συμμετείχαν, εργάστηκαν και συνεισέφεραν «αγκαλιάζοντας» το εγχείρημα και προσφέροντας από το χρόνο, τη γνώση, την εμπειρία και την ψυχή τους.

Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε βαθύτατα τους εθελοντές-αιμοδότες για την τεράστια συνέπεια ανθρωπιάς που επίδειξαν προσφέροντας αίμα στη χθεσινή αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο των 3ου και 4ου Γενικού Λυκείου και 3ου Γυμνασίου Μυτιλήνης.

Ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ σε όλους για τη στήριξη των προσπαθειών μας, σε μια περίοδο κρίσης που είναι απαραίτητη η συστράτευση και η υπεράσπιση του πολιτισμού και των αξιών και ο επαναπροσδιορισμός του ρου των πραγμάτων και της πορείας μας.

Ευχόμαστε σε όλους ξεχωριστά να έχουν τη δύναμη να συνεχίζουν το έργο τους και να το επιτελούν με ανιδιοτέλεια και αγάπη στηρίζοντας και ενισχύοντας παρόμοιες εκδηλώσεις.

Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Λέσβου

Καπιωτάς Μιχαήλ